Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dolandırıcıya 96 bin lira kaptırdı

ASAYİŞ 10.01.2019 - 19:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3769+ kez okundu.
 

Dolandırıcıya 96 bin lira kaptırdı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde bir şahıs, kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan dolandırıcıya 96 bin lirasını kaptırdı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim’de yaşayan A. A’yı telefonla arayan bir kişi, kendini emniyet müdürü olarak tanıtıp, kimlik bilgilerinin FETÖ terör örgütünün eline geçtiğini, bu şahıslara yönelik operasyon başlatılacağını söyledi. Kendini emniyet müdürü olarak tanıtan şahsın tuzağına düşen A. A., özel bir banka hesabında bulunan 96 bin lirayı şahsın hesabına havale etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A. A., Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek para gönderdiği şahıstan şikayetçi oldu. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, dolandırıcılık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Şüpheli A. Y’nin MERNİS kayıtlarında yapılan incelemede Ankara’nın Haymana İlçesi’nde ikamet ettiği tespit edilirken, hakkında adli soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde bir şahıs, kendisini emniyet müdürü olarak tanıtan dolandırıcıya 96 bin lirasını kaptırdı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim’de yaşayan A. A’yı telefonla arayan bir kişi, kendini emniyet müdürü olarak tanıtıp, kimlik bilgilerinin FETÖ terör örgütünün eline geçtiğini, bu şahıslara yönelik operasyon başlatılacağını söyledi. Kendini emniyet müdürü olarak tanıtan şahsın tuzağına düşen A. A., özel bir banka hesabında bulunan 96 bin lirayı şahsın hesabına havale etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A. A., Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek para gönderdiği şahıstan şikayetçi oldu. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, dolandırıcılık olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Şüpheli A. Y’nin MERNİS kayıtlarında yapılan incelemede Ankara’nın Haymana İlçesi’nde ikamet ettiği tespit edilirken, hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.