Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Doğa Koleji’nden Türkiye Judo Şampiyonluğu

SPOR 30.09.2017 - 10:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3781+ kez okundu.
 

Doğa Koleji’nden Türkiye Judo Şampiyonluğu

Doğa Koleji Balıkesir Kampüsü7. Sınıf öğrencisi Belinay Ayhan, Karaman’da düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda birinci oldu.

AYDIN- Doğa Koleji 7. Sınıf öğrencisi Belinay Ayhan, Türkiye Judo Şampiyonası tarafından 14-16 Eylül tarihlerinde düzenlenen yarışmada şampiyonluğu elde ederek büyük bir sevinç yaşattı. 36 kg’da rakipleriyle kıyasıya yarışan Ayhan’ın birinci olduğu şampiyonaya 72 ilden, 942 sporcu katıldı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, şampiyon öğrenciyi kutlayarak, “Doğa Koleji olarak her alanda olduğu gibi sporda da öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Farklı branşlarda elde ettiğimiz şampiyonluklar bizleri son derece gururlandırıyor. Disiplinli bir çalışmanın bir sonucu olan bu şampiyonlukla da öğrencimiz başarısını bir kez daha kanıtladı” dedi. Belinay Ayhan, geçtiğimiz yıl da Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda birinciliği kazanmıştı.
Doğa Koleji Balıkesir Kampüsü7. Sınıf öğrencisi Belinay Ayhan, Karaman’da düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda birinci oldu.

AYDIN- Doğa Koleji 7. Sınıf öğrencisi Belinay Ayhan, Türkiye Judo Şampiyonası tarafından 14-16 Eylül tarihlerinde düzenlenen yarışmada şampiyonluğu elde ederek büyük bir sevinç yaşattı. 36 kg’da rakipleriyle kıyasıya yarışan Ayhan’ın birinci olduğu şampiyonaya 72 ilden, 942 sporcu katıldı.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, şampiyon öğrenciyi kutlayarak, “Doğa Koleji olarak her alanda olduğu gibi sporda da öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Farklı branşlarda elde ettiğimiz şampiyonluklar bizleri son derece gururlandırıyor. Disiplinli bir çalışmanın bir sonucu olan bu şampiyonlukla da öğrencimiz başarısını bir kez daha kanıtladı” dedi.

Belinay Ayhan, geçtiğimiz yıl da Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda birinciliği kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.