Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Doğa Koleji basınla buluştu

EĞİTİM 14.06.2017 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4114+ kez okundu.
 

Doğa Koleji basınla buluştu

Doğa Kolejleri Genel Müdürü Lüle, Aydın'daki müdürleri ve basın ile bir araya geldi

AYDIN- Metal Yapı firması tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Doğa Kolejleri’nin Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Türkiye’de okulları bulunan illerde ziyaretlerini sürdürüyor. Lüle geçtiğimiz gün Aydın’daki okulların müdürleri ile birlikte basınla iftarda buluştu Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel okulu Doğa Koleji Aydın’da basınla buluştu. Elit Restaurant’ta iftar yemeğinde basınla bir araya gelen Doğa Ailesi yeni yapılanma ve hedefleriyle ilgili basına bilgi verdi. İftar yemeğinde Doğa Kolejlerinin Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Ege Bölge Koordinatörü Kıvanç Barbas, DCC Başkanı Osman Nuri Boyacı, ilk orta ve lise müdürleri ve Basın Sorumlusu Turgay Türker hazır bulundu. İftar yemeğinin açılışında konuşan Basın sorumlusu Turgay Türker, Doğa Okullarının yeni misyon ve vizyonuyla ilgili bilgiler verdi. Metal Yapı Konut AŞ’nin sahibi Ömer Saçaklıoğlu’nun Doğa Koleji’ni satın alması ile birlikte kolejin yeni yönetim anlayışını basınla paylaşan Türker, bundan sonraki süreçte basınla daha sıcak ilişki içerisinde olarak başarılarını basın yoluyla anlatacakları mesajını verdi. Ardından Genel Müdür Ali Rıza Lüle basına ilk buluşmalarına iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Geleceğe yön verecek, sorgulayan ve araştırmacı yeni bir nesil yetiştirmek istediklerini belirten Lüle, Doğa Kolejleri olarak, ülke genelinde 105 kampüste 8 bin öğretmen, 11 bin çalışan ile yaklaşık 70 bin öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi. Aydın'da düzenledikleri toplantıda kurumun artık yeni bir anlayış ve konsept ile hizmetlerine devam edeceğini belirten Lüle, "Doğa Koleji'nin lider konumunu hem koruyacak hem de daha üst noktalara taşıyacağız. Eğitimin yanı sıra, sanat, spor ve sosyal alanlardaki başarılarımızla da öne çıkıyoruz. Öğrencilerimiz her yıl ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde ediyor. Kurum olarak klasik ezberci eğitim kalıplarını yıkarak eğitime getirdiği yenilikçi yaklaşımla hedeflerimize ilerliyoruz. Bizler, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmeye önem veriyoruz. Bundan sonraki hedeflerimiz; Akademik başarılarımızı ve yabancı dil eğitimindeki başarımızı daha da ön plana çıkartmak” dedi.
Doğa Kolejleri Genel Müdürü Lüle, Aydın'daki müdürleri ve basın ile bir araya geldi

AYDIN- Metal Yapı firması tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Doğa Kolejleri’nin Genel Müdürü Ali Rıza Lüle,

Türkiye’de okulları bulunan illerde ziyaretlerini sürdürüyor. Lüle geçtiğimiz gün Aydın’daki okulların müdürleri ile birlikte basınla iftarda buluştu

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel okulu Doğa Koleji Aydın’da basınla buluştu. Elit Restaurant’ta iftar yemeğinde basınla bir araya gelen Doğa Ailesi yeni yapılanma ve hedefleriyle ilgili basına bilgi verdi. İftar yemeğinde Doğa Kolejlerinin Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Ege Bölge Koordinatörü Kıvanç Barbas, DCC Başkanı Osman Nuri Boyacı, ilk orta ve lise müdürleri ve Basın Sorumlusu Turgay Türker hazır bulundu. İftar yemeğinin açılışında konuşan Basın sorumlusu Turgay Türker, Doğa Okullarının yeni misyon ve vizyonuyla ilgili bilgiler verdi. Metal Yapı Konut AŞ’nin sahibi Ömer Saçaklıoğlu’nun Doğa Koleji’ni satın alması ile birlikte kolejin yeni yönetim anlayışını basınla paylaşan Türker, bundan sonraki süreçte basınla daha sıcak ilişki içerisinde olarak başarılarını basın yoluyla anlatacakları mesajını verdi. Ardından Genel Müdür Ali Rıza Lüle basına ilk buluşmalarına iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Geleceğe yön verecek, sorgulayan ve araştırmacı yeni bir nesil yetiştirmek istediklerini belirten Lüle, Doğa Kolejleri olarak, ülke genelinde 105 kampüste 8 bin öğretmen, 11 bin çalışan ile yaklaşık 70 bin öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi.

Aydın'da düzenledikleri toplantıda kurumun artık yeni bir anlayış ve konsept ile hizmetlerine devam edeceğini belirten Lüle, "Doğa Koleji'nin lider konumunu hem koruyacak hem de daha üst noktalara taşıyacağız. Eğitimin yanı sıra, sanat, spor ve sosyal alanlardaki başarılarımızla da öne çıkıyoruz. Öğrencilerimiz her yıl ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde ediyor. Kurum olarak klasik ezberci eğitim kalıplarını yıkarak eğitime getirdiği yenilikçi yaklaşımla hedeflerimize ilerliyoruz. Bizler, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmeye önem veriyoruz. Bundan sonraki hedeflerimiz; Akademik başarılarımızı ve yabancı dil eğitimindeki başarımızı daha da ön plana çıkartmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.