Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Diyet yaparken neye inanalım?

TEKNOLOJİ 06.03.2015 - 10:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3077+ kez okundu.
 

Diyet yaparken neye inanalım?

Diyetisyen Güneş Aksüs, diyet bilgilerinin güveniliği hakkında uzmanlara sordu.

Her gün beslenme hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Tabii bazıları da kafamızı karıştırıyor. Diyet konularının bu kadar popüler olması iyi mi kötü mü bilemiyorum. Diğer bir taraftan seviniyorum, her gün diyetle ilgili bir polemik, daha da önemlisi sağlıklı beslenmeye dair yazılar bulmanız mümkün. Bir kitapçıya gittiğinizde uzman olmayanların kitaplarını bir tarafa bırakırsak, onlarca beslenme ve diyet uzmanının kitabını bulabilirsiniz. Gebelikten kilo kontrolüne her çeşit kitap var. Burların arasında çok değerlileri de var. Eskiden bu uzmanlara ulaşmak çok zordu, zaten sayımız da azdı. Bunun yanında kafamızı karıştıranlar da var. Neye inanacağımızı şaşırıp kalıyoruz. Biz uzmanlar kendi aramızda toplandıkça konuşuyoruz, ne olacak böyle diye. Ben de iki değerli hocamla konuşurken onların bu durum hakkında fikirlerini sordum. Bakın neler anlattılar... DİYET YAPARKEN BUNLARI ASLA UNUTMAYIN
Diyetisyen Güneş Aksüs, diyet bilgilerinin güveniliği hakkında uzmanlara sordu.

Her gün beslenme hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Tabii bazıları da kafamızı karıştırıyor. Diyet konularının bu kadar popüler olması iyi mi kötü mü bilemiyorum. Diğer bir taraftan seviniyorum, her gün diyetle ilgili bir polemik, daha da önemlisi sağlıklı beslenmeye dair yazılar bulmanız mümkün.

Bir kitapçıya gittiğinizde uzman olmayanların kitaplarını bir tarafa bırakırsak, onlarca beslenme ve diyet uzmanının kitabını bulabilirsiniz. Gebelikten kilo kontrolüne her çeşit kitap var. Burların arasında çok değerlileri de var. Eskiden bu uzmanlara ulaşmak çok zordu, zaten sayımız da azdı. Bunun yanında kafamızı karıştıranlar da var. Neye inanacağımızı şaşırıp kalıyoruz. Biz uzmanlar kendi aramızda toplandıkça konuşuyoruz, ne olacak böyle diye. Ben de iki değerli hocamla konuşurken onların bu durum hakkında fikirlerini sordum. Bakın neler anlattılar...


DİYET YAPARKEN BUNLARI ASLA UNUTMAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.