Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Diyanet-Sen kaynaşma pikniği düzenledi

GÜNCEL 07.05.2018 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4065+ kez okundu.
 

Diyanet-Sen kaynaşma pikniği düzenledi

Diyanet-Sen Aydın Şubesi’nin Efeler ve Nazilli’de üye olsun olmasın, tüm çalışanları davet ettiği bir piknik gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Piknikle ilgili bilgi veren Diyanet Sen Aydın Şubesi Başkanı Sait Süleyman Doğan, “Aydın, Efeler ve tüm ilçelerimizde yetkili sendika olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Sendika ve üye ayrımı gözetmeksizin bütün meslektaşlarını Efeler ve Nazilli’de düzenledikleri pikniğe davet ettiklerini belirten Başkan Doğan, güzel bir kaynaşma olduğunu söyledi. Diyanet-Sen Aydın Şube olarak günceli ve gündemi olan bir sendika olduklarını, erdemli sendikacılık faaliyetleriyle sendikayı daha iyi seviyelere taşımak istediklerini ifade eden Başkan Doğan, şunları söyledi: “Son günlerde TBMM’den geçen İLİTAM (Sınavsız Lisans Tamamlama) meselesi de meslektaşlarımızın moral motivasyonu için çok önemli idi. Hamdolsun Genel Başkanımız Mehmet Bayraktutar ve Yönetiminin gayretli ve istikrarlı çalışmaları neticesinde İLİTAM sendikamızın en önemli kazanımlarından bir tanesi olarak tarihe geçti. İLİTAM, bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun. ‘Sen Yoksan Biz 1 Eksiğiz’, ‘Bir kişi Her şeyi Belirler’ parolamızla bütün arkadaşlarımızı kucaklamaya devam ettik ve kucaklamaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz kaynaşma pikniği Mübarek Ramazan-ı Şerif öncesi bütün meslektaşlarımız için iyi olduğu kanaatindeyim. Düzenlediğimiz piknik etkinliğinde emeği geçen Diyanet-Sen Aydın İl Yönetimi, Efeler İlçe Yönetimi ve Nazilli İlçe Yönetimini canı gönülden kutluyorum. Etkinliğimize katılan bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Diyanet-Sen Aydın Şubesi’nin Efeler ve Nazilli’de üye olsun olmasın, tüm çalışanları davet ettiği bir piknik gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Piknikle ilgili bilgi veren Diyanet Sen Aydın Şubesi Başkanı Sait Süleyman Doğan, “Aydın, Efeler ve tüm ilçelerimizde yetkili sendika olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Sendika ve üye ayrımı gözetmeksizin bütün meslektaşlarını Efeler ve Nazilli’de düzenledikleri pikniğe davet ettiklerini belirten Başkan Doğan, güzel bir kaynaşma olduğunu söyledi.

Diyanet-Sen Aydın Şube olarak günceli ve gündemi olan bir sendika olduklarını, erdemli sendikacılık faaliyetleriyle sendikayı daha iyi seviyelere taşımak istediklerini ifade eden Başkan Doğan, şunları söyledi:

“Son günlerde TBMM’den geçen İLİTAM (Sınavsız Lisans Tamamlama) meselesi de meslektaşlarımızın moral motivasyonu için çok önemli idi. Hamdolsun Genel Başkanımız Mehmet Bayraktutar ve Yönetiminin gayretli ve istikrarlı çalışmaları neticesinde İLİTAM sendikamızın en önemli kazanımlarından bir tanesi olarak tarihe geçti. İLİTAM, bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

‘Sen Yoksan Biz 1 Eksiğiz’, ‘Bir kişi Her şeyi Belirler’ parolamızla bütün arkadaşlarımızı kucaklamaya devam ettik ve kucaklamaya devam edeceğiz.

Yapmış olduğumuz kaynaşma pikniği Mübarek Ramazan-ı Şerif öncesi bütün meslektaşlarımız için iyi olduğu kanaatindeyim.

Düzenlediğimiz piknik etkinliğinde emeği geçen Diyanet-Sen Aydın İl Yönetimi, Efeler İlçe Yönetimi ve Nazilli İlçe Yönetimini canı gönülden kutluyorum. Etkinliğimize katılan bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.