Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dinçer: Yolun sonu, hayra da çıkar, aydınlık da olur

GÜNCEL 31.05.2018 - 15:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4070+ kez okundu.
 

Dinçer: Yolun sonu, hayra da çıkar, aydınlık da olur

Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar geçtiğimiz günlerde Mehmet Yavaş Caddesi’nde bulunan bazı esnaf ile birlikte Çine Belediyesi’ne giderek cadde üzerinde başlayan uygulamalar ile ilgili taleplerini iletmiş ve İtalyan Köprüsü’nün giriş olarak değil de çıkış olarak kullanmasını istemişlerdi.

AYDIN- Konu hakkında açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Bizler bu konu üzerinde 6 aydan uzun süredir çalışıyoruz. Aydın istikametinden gelen araçların İlçemiz merkezine gitmek için İtalyan Köprüsü’nden başka giriş yapabileceği bir nokta yok. Burayı sadece çıkış olarak kullanırsak girişler sadece Çine Lisesi’nin yanından yapılacak ki bu trafiğin daha da çıkmaza girmesine neden olur. İtalyan Köprüsü’nün çıkış olarak kullanılabilmenin sadece bir yolu var, o da Alabanda Kavşağı’nın tekrar açılmasıdır. Bu sayede sadece Mehmet Yavaş Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve işyerlerimiz değil, tüm esnafımız için hayırlı olur, köyden gelen vatandaşlarımız için de iyi olur. Alabanda Kavşağı’ndan giriş olur, İtalyan Köprüsü’nden çıkış olursa yolun sonu hayra da çıkar, aydınlık da olur. Esnaf Odası Başkanımız eğer esnafımızı bu kadar düşünüyorsa ve sorunu çözmek istiyorsa Belediyeye değil, Ak Partili yetkililerle görüşerek Alabanda Kavşağı’nın açılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne gitmelidir. Biz Karayollarından kavşağın yapılmasını da istemiyoruz, açabilirsiniz diye izin yazısını versinler, belediye olarak Alabanda Kavşağı’nı biz yapacağız, dedi.
Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar geçtiğimiz günlerde Mehmet Yavaş Caddesi’nde bulunan bazı esnaf ile birlikte Çine Belediyesi’ne giderek cadde üzerinde başlayan uygulamalar ile ilgili taleplerini iletmiş ve İtalyan Köprüsü’nün giriş olarak değil de çıkış olarak kullanmasını istemişlerdi.

AYDIN- Konu hakkında açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Bizler bu konu üzerinde 6 aydan uzun süredir çalışıyoruz. Aydın istikametinden gelen araçların İlçemiz merkezine gitmek için İtalyan Köprüsü’nden başka giriş yapabileceği bir nokta yok. Burayı sadece çıkış olarak kullanırsak girişler sadece Çine Lisesi’nin yanından yapılacak ki bu trafiğin daha da çıkmaza girmesine neden olur.

İtalyan Köprüsü’nün çıkış olarak kullanılabilmenin sadece bir yolu var, o da Alabanda Kavşağı’nın tekrar açılmasıdır. Bu sayede sadece Mehmet Yavaş Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve işyerlerimiz değil, tüm esnafımız için hayırlı olur, köyden gelen vatandaşlarımız için de iyi olur. Alabanda Kavşağı’ndan giriş olur, İtalyan Köprüsü’nden çıkış olursa yolun sonu hayra da çıkar, aydınlık da olur.

Esnaf Odası Başkanımız eğer esnafımızı bu kadar düşünüyorsa ve sorunu çözmek istiyorsa Belediyeye değil, Ak Partili yetkililerle görüşerek Alabanda Kavşağı’nın açılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne gitmelidir. Biz Karayollarından kavşağın yapılmasını da istemiyoruz, açabilirsiniz diye izin yazısını versinler, belediye olarak Alabanda Kavşağı’nı biz yapacağız, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.