Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dinçer, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nü kutladı

SİYASET 14.06.2018 - 21:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3260+ kez okundu.
 

Dinçer, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nü kutladı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, Ramazan Bayramı ile Babalar Günü’nü kutladı.

AYDIN-  Mesajında, “Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi: “Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu yıl Babalar Günü’nün de Ramazan Bayramı’na rastlamasıyla sevincimiz bir kat daha arttı. Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe halkımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı ve babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum.”
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, Ramazan Bayramı ile Babalar Günü’nü kutladı.

AYDIN-  Mesajında, “Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“Bayramlar insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu yıl Babalar Günü’nün de Ramazan Bayramı’na rastlamasıyla sevincimiz bir kat daha arttı.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe halkımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı ve babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.