Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dinçer'den 18 Mart mesajı

18.03.2020 - 10:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3428+ kez okundu.
 

Dinçer'den 18 Mart mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 18 Mart Çanakkele Zaferinin 105. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dinçer yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Birinci Dünya Savaşı’nın kaderini etkileyerek Milli Mücadeleye güç veren Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde; gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan Çanakkale Zaferi, büyük kahramanlıklar ve insanüstü fedakarlıklara dünyayı hayrete bırakmış ve dört bir yanımızı saran emperyalist güçlerin akıllarına “Çanakkale Geçilmez” sözünü yer ettirmiştir. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destanın, bir dirilişin göstergesi olan 18 Mart ruhunu her yıl yeniden anlamaya çalışarak, zaferin tüm şehit ve gazileri ile isimsiz nice kahramanlarını sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum.”
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 18 Mart Çanakkele Zaferinin 105. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dinçer yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Birinci Dünya Savaşı’nın kaderini etkileyerek Milli Mücadeleye güç veren Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde; gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü olan Çanakkale Zaferi, büyük kahramanlıklar ve insanüstü fedakarlıklara dünyayı hayrete bırakmış ve dört bir yanımızı saran emperyalist güçlerin akıllarına “Çanakkale Geçilmez” sözünü yer ettirmiştir.

Gazi Mustafa Kemal önderliğinde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destanın, bir dirilişin göstergesi olan 18 Mart ruhunu her yıl yeniden anlamaya çalışarak, zaferin tüm şehit ve gazileri ile isimsiz nice kahramanlarını sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.