Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dinç: Pamuk toplarken hiç mi yüzünüz kızarmadı?

SİYASET 01.10.2020 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2354+ kez okundu.
 

Dinç: Pamuk toplarken hiç mi yüzünüz kızarmadı?

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, yaptığı yazılı açıklamada tarlada pamuk hasadı yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ile Koçarlı Belediye başkanı Nedim Kaplan'ı eleştirerek, "pamuk toplarken hiç mi yüzünüz kızarmadı, hiç mi utanmadınız" diye seslendi.

AYDIN - CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü: Çok kıymetli Aydın Halkı; AKP Milletvekili Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir pamuk hasadının başlaması ile birlikte Koçarlı’da tarlaya gidip üreticilerimizle birlikte pamuk toplamışlar. İyi güzel hoş. Yalnız Sayın Posacı, Sayın Kaplan mensubu olduğunuz iktidar partisi olan AKP bu yıl pamuk üreticisi çiftçilerimizi hiçe sayarak Yunanistan’dan 158 bin ton pamuk ithal ediyor. Bu yetmezmiş gibi yabancı ülkelerden pamuk ithalatı 1 milyon tonlara çıktı. Adeta topraklarından bereket fışkıran Aydın Çiftçisine yapılan bu yanlışı nasıl görmezden gelirsiniz. Pamuk üretiminde 7. Sırada olan ülkemizi bu hallere düşürmek sizin iktidarınız yüzünden gerçekleşiyor. Sizin tarımdaki yanlış politikalarınız yüzünden ülkemizdeki pamuk üretim alanları 55’lere varan seviyede daralıyor. Bir zamanlar beyaz altın denilen pamuk artık çiftçimizin yüzünü güldürmüyor. Artık Eşek Adası’nı da geçtik. Yunanlı sana pamuk satarak Söke’nin, Koçarlı’nın ovalarını ekonomik olarak işgal etti bile. Şimdi size soruyorum Sayın Posacı ve Kaplan. Partinizin, Hükümetinizin Pamuk Üreticisine yaptıklarından sonra o tarlaya gidip pamuk toplarken hiç mi yüzünüz kızarmadı, hiç mi utanmadınız. Unutmayın ki siz de bu iktidarın temsilcisisiniz ve Yunanistan’dan ithal edilen pamukla beraber Aydın çiftçisine yaptığınız bu gaflet, dalalet ve yanlış unutulmayacaktır. Bir sözümüz de Aydın’lı Çiftçilerimize. Değerli Pamuk üreticisi vatandaşlarımız siz pamuk fiyatları yükselecek açıklanacak diye boşuna beklemeyin. Çünkü AKP Hükümeti size destek vermezken Yunan Pamuğuna yılda eski parayla 1,5 Katrilyon ödedi bile. Biz CHP olarak tüm üreticilerimize sesleniyoruz. Sizin emeğinizi, ürettiğiniz pamuğu yok sayıp Yunan Pamuğuna milyonlarca lira harcayan AKP’ye, buna rağmen utanıp sıkılmadan pamuk toplamaya gelen Sayın Posacı ve Kaplan’a inanmayın. CHP iktidarında sizlerin emeğini, tarladaki pamuğunu Yunan Pamuğuna ezdirmeyeceğiz! Söz veriyoruz!"
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, yaptığı yazılı açıklamada tarlada pamuk hasadı yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ile Koçarlı Belediye başkanı Nedim Kaplan'ı eleştirerek, "pamuk toplarken hiç mi yüzünüz kızarmadı, hiç mi utanmadınız" diye seslendi.

AYDIN - CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

Çok kıymetli Aydın Halkı;

AKP Milletvekili Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir pamuk hasadının başlaması ile birlikte Koçarlı’da tarlaya gidip üreticilerimizle birlikte pamuk toplamışlar.

İyi güzel hoş. Yalnız Sayın Posacı, Sayın Kaplan mensubu olduğunuz iktidar partisi olan AKP bu yıl pamuk üreticisi çiftçilerimizi hiçe sayarak Yunanistan’dan 158 bin ton pamuk ithal ediyor. Bu yetmezmiş gibi yabancı ülkelerden pamuk ithalatı 1 milyon tonlara çıktı. Adeta topraklarından bereket fışkıran Aydın Çiftçisine yapılan bu yanlışı nasıl görmezden gelirsiniz. Pamuk üretiminde 7. Sırada olan ülkemizi bu hallere düşürmek sizin iktidarınız yüzünden gerçekleşiyor. Sizin tarımdaki yanlış politikalarınız yüzünden ülkemizdeki pamuk üretim alanları 55’lere varan seviyede daralıyor. Bir zamanlar beyaz altın denilen pamuk artık çiftçimizin yüzünü güldürmüyor.

Artık Eşek Adası’nı da geçtik. Yunanlı sana pamuk satarak Söke’nin, Koçarlı’nın ovalarını ekonomik olarak işgal etti bile.

Şimdi size soruyorum Sayın Posacı ve Kaplan. Partinizin, Hükümetinizin Pamuk Üreticisine yaptıklarından sonra o tarlaya gidip pamuk toplarken hiç mi yüzünüz kızarmadı, hiç mi utanmadınız. Unutmayın ki siz de bu iktidarın temsilcisisiniz ve Yunanistan’dan ithal edilen pamukla beraber Aydın çiftçisine yaptığınız bu gaflet, dalalet ve yanlış unutulmayacaktır.

Bir sözümüz de Aydın’lı Çiftçilerimize. Değerli Pamuk üreticisi vatandaşlarımız siz pamuk fiyatları yükselecek açıklanacak diye boşuna beklemeyin. Çünkü AKP Hükümeti size destek vermezken Yunan Pamuğuna yılda eski parayla 1,5 Katrilyon ödedi bile. Biz CHP olarak tüm üreticilerimize sesleniyoruz. Sizin emeğinizi, ürettiğiniz pamuğu yok sayıp Yunan Pamuğuna milyonlarca lira harcayan AKP’ye, buna rağmen utanıp sıkılmadan pamuk toplamaya gelen Sayın Posacı ve Kaplan’a inanmayın. CHP iktidarında sizlerin emeğini, tarladaki pamuğunu Yunan Pamuğuna ezdirmeyeceğiz! Söz veriyoruz!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.