Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DİM-DER’den barış konseri

EKONOMİ 23.01.2016 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3422+ kez okundu.
 

DİM-DER’den barış konseri

Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim Müzik derneği (DİM-DER) 2016 Barışa özlem adı altında bir konser düzenledi. Salonu dolduran Didimliler Türk Sanat Müzği resitalini ayakta alkışladı.

Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim Müzik derneği (DİM-DER) 2016 Barışa özlem adı altında bir konser düzenledi. Dün akşam saat 19:30’da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleşen konseri Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ile eşi, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ile Didimliler dinledi. Salonu dolduran Didimlilere resital çeken Dim-Der korosu Şef Seher Giray yönetiminde koro ve solo halinde Türk Sanat müziğinden birçok eser seslendirdi. Konserin sonunda Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Şef Seher Giray’a çiçek verip teşekkür etti. 
Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim Müzik derneği (DİM-DER) 2016 Barışa özlem adı altında bir konser düzenledi. Salonu dolduran Didimliler Türk Sanat Müzği resitalini ayakta alkışladı.

Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim Müzik derneği (DİM-DER) 2016 Barışa özlem adı altında bir konser düzenledi. Dün akşam saat 19:30’da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleşen konseri Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ile eşi, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ile Didimliler dinledi.

Salonu dolduran Didimlilere resital çeken Dim-Der korosu Şef Seher Giray yönetiminde koro ve solo halinde Türk Sanat müziğinden birçok eser seslendirdi. Konserin sonunda Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Şef Seher Giray’a çiçek verip teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.