Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda HGS uygulaması başladı

GENEL 13.04.2018 - 19:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3675+ kez okundu.
 

Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda HGS uygulaması başladı

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’daki Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı’na girişti HGS uygulaması başlatıldı.

AYDIN - Türkiye’nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Kuşadası’ndaki Dilek Yarımadası Milli Parkı özellikle yaz aylarında ve turizm sezonu boyunca yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Milli Park’a girişte uzun kuyruklar oluşmasının ardından yaşanan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla turizm sezonunun başlamasına kısa süre kala milli parka girişte HGS uygulaması devreye sokuldu. Uygulama ile milli park giriş kapısında oluşan yoğunluğun önüne geçilmesi hedefleniyor. HGS uygulaması ile birlikte bu yıl milli parkta uygulanacak giriş ücretleri de belirlendi. Buna göre, indirimli yaya 2,5 TL, yaya 5 TL, bisiklet 5 TL, motosiklet 10 TL, otomobil 15 TL, küçük minibüs 45 TL, büyük minibüs 75 TL ve otobüs 120 TL olarak açıklandı.
Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’daki Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı’na girişti HGS uygulaması başlatıldı.

AYDIN - Türkiye’nin en önemli doğal mirasları arasında yer alan Kuşadası’ndaki Dilek Yarımadası Milli Parkı özellikle yaz aylarında ve turizm sezonu boyunca yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Milli Park’a girişte uzun kuyruklar oluşmasının ardından yaşanan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla turizm sezonunun başlamasına kısa süre kala milli parka girişte HGS uygulaması devreye sokuldu. Uygulama ile milli park giriş kapısında oluşan yoğunluğun önüne geçilmesi hedefleniyor.

HGS uygulaması ile birlikte bu yıl milli parkta uygulanacak giriş ücretleri de belirlendi. Buna göre, indirimli yaya 2,5 TL, yaya 5 TL, bisiklet 5 TL, motosiklet 10 TL, otomobil 15 TL, küçük minibüs 45 TL, büyük minibüs 75 TL ve otobüs 120 TL olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.