Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DİKSAD yaz konserlerine devam ediyor

KÜLTÜR 15.08.2016 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2708+ kez okundu.
 

DİKSAD yaz konserlerine devam ediyor

Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD), Didim Belediyesinin katkılarıyla Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Konsere katılanlar söylenen sanat müziği dolu bir gece geçirdi.

AYDIN- Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD), Didim Belediyesinin katkılarıyla Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Dün akşam saat 21:00’de Ticaret Odası Kültür Merkezinde düzenlenen  ve Şef Saliha Aygün, Sunucular Gizem Çetinbaş ile Tarık Altınbaş yönetiminde gerçekleşen konsere Didimliler büyük ilgi gösterdi. Konsere katılanlar Türk Sanat Müziğine dolu bir gece geçirirken zaman zaman Şarkılara eşlik etti. Konser sonunda koro ayakta alkışlanırken, Belediyesi Kültür Müdürü Naşit Oskay, Diksad Yönetim kurulu başkanı Koro Şefi Saliha Aygün’e, Sunucular Tarık Altınbaş ve Gizem Çetinbaş’a teşekkür ederek çiçek verdi.
Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD), Didim Belediyesinin katkılarıyla Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Konsere katılanlar söylenen sanat müziği dolu bir gece geçirdi.

AYDIN- Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD), Didim Belediyesinin katkılarıyla Türk Sanat Müziği konseri düzenledi. Dün akşam saat 21:00’de Ticaret Odası Kültür Merkezinde düzenlenen  ve Şef Saliha Aygün, Sunucular Gizem Çetinbaş ile Tarık Altınbaş yönetiminde gerçekleşen konsere Didimliler büyük ilgi gösterdi.

Konsere katılanlar Türk Sanat Müziğine dolu bir gece geçirirken zaman zaman Şarkılara eşlik etti. Konser sonunda koro ayakta alkışlanırken, Belediyesi Kültür Müdürü Naşit Oskay, Diksad Yönetim kurulu başkanı Koro Şefi Saliha Aygün’e, Sunucular Tarık Altınbaş ve Gizem Çetinbaş’a teşekkür ederek çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.