Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DİGİAD yönetimi Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

SİYASET 29.11.2017 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2126+ kez okundu.
 

DİGİAD yönetimi Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD) yönetim kurulu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette Dernek Başkanı Özgür Deniz, Kılıçdaroğlu’na Didim’le ilgili bir dosya sundu. Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kılıçdaroğlu’na, Dernek çalışmaları ve Didim’le ilgili bilgiler veren Deniz, ziyaretle ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “40 dakikalık görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimize Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da katıldı. Verimli geçen bir ziyaret oldu ve Kemal Bey’e kendi projelerimizi anlattık. Çalışmalarımızı dosya halinde sunduk. Ziyaretin sonunda kendisine tablo hediye ederek, plaket takdim ettik.”
Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD) yönetim kurulu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette Dernek Başkanı Özgür Deniz, Kılıçdaroğlu’na Didim’le ilgili bir dosya sundu.

Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ankara’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kılıçdaroğlu’na, Dernek çalışmaları ve Didim’le ilgili bilgiler veren Deniz, ziyaretle ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:

“40 dakikalık görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretimize Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da katıldı. Verimli geçen bir ziyaret oldu ve Kemal Bey’e kendi projelerimizi anlattık. Çalışmalarımızı dosya halinde sunduk. Ziyaretin sonunda kendisine tablo hediye ederek, plaket takdim ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.