Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didimliler yeni pazaryerine kavuşuyor

GÜNCEL 29.07.2017 - 12:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3674+ kez okundu.
 

Didimliler yeni pazaryerine kavuşuyor

Efeler Mahallesi'ndeki pazar yeri için kuralar çekildi

AYDIN- Aydın'ın Didim İlçesi’nde kurulacak yeni pazar yeri için başvuran esnaf arasında kura çekimi yapıldı. Efeler Mahallesi’ne pazar yeri kurulması talebinin belediye meclisinde kabul edilmesinden sonra, pazar yeri için müracaatlar alınarak resmi işlemler tamamlanmıştı. Müracaatların tamamlanmasının ardından Didim 1. Noteri eşliğinde pazar yerinde tezgah açacak esnaf için kura çekimi yapıldı. Didim Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan kura çekimine gözlemci olarak Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Sevinç Karataş, Sinan Ceyhan ve Celalettin Erol katılırken Didim 1. Noteri yetkilileri ile belediye personeli de hazır bulundu. Efeler Mahallesi’ndeki 1409-1410 ve 1411 No’lu sokaklara kurulacak olan pazar yerinde 2 adet giyim, 75 adet manav, 2 adet şarküteri, 54 adet üretici tezgahı ile, 15 adet ayakkabı türü kavafiye ürünleri, 14 adet kuruyemiş ve baharat tezgahı, 13 adet zücaciye mutfak gereçleri tezgahı ve 6 adette takı, aksesuar ve küçük hediyelik eşyaların satılabileceği tezgah yerleri için pazarcılarında katımlıyla kura çekimleri yapıldı. Kura çekimi sorunsuz sona erdi.
Efeler Mahallesi'ndeki pazar yeri için kuralar çekildi

AYDIN- Aydın'ın Didim İlçesi’nde kurulacak yeni pazar yeri için başvuran esnaf arasında kura çekimi yapıldı.

Efeler Mahallesi’ne pazar yeri kurulması talebinin belediye meclisinde kabul edilmesinden sonra, pazar yeri için müracaatlar alınarak resmi işlemler tamamlanmıştı. Müracaatların tamamlanmasının ardından Didim 1. Noteri eşliğinde pazar yerinde tezgah açacak esnaf için kura çekimi yapıldı. Didim Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan kura çekimine gözlemci olarak Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Sevinç Karataş, Sinan Ceyhan ve Celalettin Erol katılırken Didim 1. Noteri yetkilileri ile belediye personeli de hazır bulundu.

Efeler Mahallesi’ndeki 1409-1410 ve 1411 No’lu sokaklara kurulacak olan pazar yerinde 2 adet giyim, 75 adet manav, 2 adet şarküteri, 54 adet üretici tezgahı ile, 15 adet ayakkabı türü kavafiye ürünleri, 14 adet kuruyemiş ve baharat tezgahı, 13 adet zücaciye mutfak gereçleri tezgahı ve 6 adette takı, aksesuar ve küçük hediyelik eşyaların satılabileceği tezgah yerleri için pazarcılarında katımlıyla kura çekimleri yapıldı. Kura çekimi sorunsuz sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.