Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didimliler, Vali Köşger’le görüştü

GÜNCEL 24.07.2019 - 20:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3063+ kez okundu.
 

Didimliler, Vali Köşger’le görüştü

Didim’de kurulması planlanan Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi’ne tepki gösteren kurum ve kuruluşlardan oluşan 4 kişilik heyetin Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile bir görüşme gerçekleştirdikleri bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, heyet, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Turizmci İzzet Dönmez ve Hikmet Atilla'dan oluştu. Heyet, Didim'de kurulması planlanan Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile görüşmede bulundu. Vali Yavuz Selim Köşger, konu ile ilgili ilk olarak fizibilite çalışmasının başlatıldığını, bu çalışmanın objektif olarak yürütüleceğini ve bilimsel olacağını belirterek, sonucu itibariyle Didim kentine ve turizmine olumsuz etkileri olacağının ortaya konulması durumunda, tercihlerinin Didim olacağından kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini, ayrıca ilerleyen günlerde bahse konu alanın yerinde incelenerek lokasyon olarak turizm alanlarına olan mesafesi ve kente yapacağı etkilerin (rüzgar yönü, deniz akıntısı vb.) bizzat değerlendirileceğini ziyarette bulunan heyet ile paylaştı. Heyet, kentin bütün güzellikleri ile birlikte korunması konusunda sağduyulu kararlar alınmasını ve bu yönde politikalar yürütülmesini Didim halkı adına talep etti. Heyet bir çok konuda olduğu gibi, bu konuya da göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vali Selim Köşger'e teşekkürlerini iletti. İŞTE SU ÜRÜNLERİ OSB PLANLANAN ALAN:
Didim’de kurulması planlanan Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi’ne tepki gösteren kurum ve kuruluşlardan oluşan 4 kişilik heyetin Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile bir görüşme gerçekleştirdikleri bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, heyet, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Turizmci İzzet Dönmez ve Hikmet Atilla'dan oluştu. Heyet, Didim'de kurulması planlanan Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile görüşmede bulundu.

Vali Yavuz Selim Köşger, konu ile ilgili ilk olarak fizibilite çalışmasının başlatıldığını, bu çalışmanın objektif olarak yürütüleceğini ve bilimsel olacağını belirterek, sonucu itibariyle Didim kentine ve turizmine olumsuz etkileri olacağının ortaya konulması durumunda, tercihlerinin Didim olacağından kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini, ayrıca ilerleyen günlerde bahse konu alanın yerinde incelenerek lokasyon olarak turizm alanlarına olan mesafesi ve kente yapacağı etkilerin (rüzgar yönü, deniz akıntısı vb.) bizzat değerlendirileceğini ziyarette bulunan heyet ile paylaştı.

Heyet, kentin bütün güzellikleri ile birlikte korunması konusunda sağduyulu kararlar alınmasını ve bu yönde politikalar yürütülmesini Didim halkı adına talep etti.

Heyet bir çok konuda olduğu gibi, bu konuya da göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vali Selim Köşger'e teşekkürlerini iletti.

İŞTE SU ÜRÜNLERİ OSB PLANLANAN ALAN:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.