Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didimliler usta oyuncuları sahnede izledi

GÜNCEL 23.11.2017 - 14:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2914+ kez okundu.
 

Didimliler usta oyuncuları sahnede izledi

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla EMR Organizasyonunun öncülüğünde düzenlenen etkinlikte usta oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın oynadığı “Adalet Sizsiniz” adlı oyun Didim’de sahnelendi.

AYDIN- Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür merkezinde gerçekleşen ücretli oyunu Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay,  CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li belediye meclis üyeleri Ali Çağlar ve Sevinç Karataş ile çok sayıda vatandaş izledi. Yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı, usta oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın muhteşem yorumlarıyla sahneye taşındı. M.Ö. 5. yüzyılda Atina’da, Beş Yüzler Meclisi’nin ölüme mahkûm ettiği düşünür Sokrates, 1633 yılında Roma’da, Engizisyon’un müebbet hapse mahkûm ettiği bilim adamı Galileo ve 1927 yılında Boston’da, adaletin ölüme mahkûm ettiği iki İtalyan göçmen işçi Sacco ile Vanzetti’nin hikâyeleri anlatıldı. Oyun sonunda Başkan Atabay’a sahneye çıkarak Ünlü oyuncuları kutlayarak çiçek verdi.
Didim Belediyesi'nin katkılarıyla EMR Organizasyonunun öncülüğünde düzenlenen etkinlikte usta oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın oynadığı “Adalet Sizsiniz” adlı oyun Didim’de sahnelendi.

AYDIN- Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür merkezinde gerçekleşen ücretli oyunu Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay,  CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li belediye meclis üyeleri Ali Çağlar ve Sevinç Karataş ile çok sayıda vatandaş izledi. Yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı, usta oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın muhteşem yorumlarıyla sahneye taşındı. M.Ö. 5. yüzyılda Atina’da, Beş Yüzler Meclisi’nin ölüme mahkûm ettiği düşünür Sokrates, 1633 yılında Roma’da, Engizisyon’un müebbet hapse mahkûm ettiği bilim adamı Galileo ve 1927 yılında Boston’da, adaletin ölüme mahkûm ettiği iki İtalyan göçmen işçi Sacco ile Vanzetti’nin hikâyeleri anlatıldı.

Oyun sonunda Başkan Atabay’a sahneye çıkarak Ünlü oyuncuları kutlayarak çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.