Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didimli turizmciler toplandı

TURİZM 23.11.2017 - 16:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2455+ kez okundu.
 

Didimli turizmciler toplandı

Didimli turizmciler, Didim Ticaret Odası Salonu’nda toplanarak turizmin geleceği ile ilgili konuları görüştü.

AYDIN- Didim Kaymakamı Mehmet Türköz önderliğinde gerçekleşen toplantıya, Didim Esnaf ve Sanatkarklar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Temsilcisi Emin Gümüş, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, TÜRSAB Başkanı, Didim Turizm Alt Yapı Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş ve Didim’de var olan büyük otel sahipleri yer aldı. Toplantıda, Didim'in Londra'da tanıtılması, elde edilecek hedef, var olan ekonomik imkanlar dahilinde oluşabilecek yeni girişim ve taleplerde bulunulması, küçük çaplı otellerin iş gücü ile büyük çaplı otellerin ne tür farklılıklar ortaya koyabileceği, ekonomik denge ve iyi bir turizm hizmeti sağlama gibi konular görüşüldü. DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Londra tanıtımı hakkında bilgi verdi. Yeni girişimlere açık olduklarını belirten Karataş, aynı zamanda ileriki dönemlerde yurtdışı turizm fuarlarında yeni stand yapımlarından da bahsederek örneklerin tanıtımını görsel olarak sundu. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ucuz tatilcilere imkan oluşturabilecek öneriler üzerinde duruldu ve tartışıldı. Aynı şekilde görüşülen konular arasında Altınkum Sahili Planlaması’nda ciddi düzeltilmeler yapılması da yer aldı, Altınkum'da küçük esnafa da büyük görev düştüğü belirtildi.
Didimli turizmciler, Didim Ticaret Odası Salonu’nda toplanarak turizmin geleceği ile ilgili konuları görüştü.

AYDIN- Didim Kaymakamı Mehmet Türköz önderliğinde gerçekleşen toplantıya, Didim Esnaf ve Sanatkarklar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Temsilcisi Emin Gümüş, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, TÜRSAB Başkanı, Didim Turizm Alt Yapı Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş ve Didim’de var olan büyük otel sahipleri yer aldı.

Toplantıda, Didim'in Londra'da tanıtılması, elde edilecek hedef, var olan ekonomik imkanlar dahilinde oluşabilecek yeni girişim ve taleplerde bulunulması, küçük çaplı otellerin iş gücü ile büyük çaplı otellerin ne tür farklılıklar ortaya koyabileceği, ekonomik denge ve iyi bir turizm hizmeti sağlama gibi konular görüşüldü. DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Londra tanıtımı hakkında bilgi verdi. Yeni girişimlere açık olduklarını belirten Karataş, aynı zamanda ileriki dönemlerde yurtdışı turizm fuarlarında yeni stand yapımlarından da bahsederek örneklerin tanıtımını görsel olarak sundu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ucuz tatilcilere imkan oluşturabilecek öneriler üzerinde duruldu ve tartışıldı. Aynı şekilde görüşülen konular arasında Altınkum Sahili Planlaması’nda ciddi düzeltilmeler yapılması da yer aldı, Altınkum'da küçük esnafa da büyük görev düştüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.