Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didimli turizmciler bir araya geldi

TURİZM 18.11.2016 - 18:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1612+ kez okundu.
 

Didimli turizmciler bir araya geldi

Didim Turizm Derneği koordinasyonunda ilçedeki işletme belgeli otellerin yetkilileri ile bir araya gelindi.

AYDIN- Turizm Derneğinde organize edilen toplantıya İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, DİTAB Danışmanı ve TÜRSAB Didim BYK Başkanı Tayyar Cengiz ve otelciler katıldı. 2016 yılının değerlendirmesi yapılan toplantıda 2017 için mevcut durum ve 2018 için yapılması gerekenler konuşuldu. İşletmeciler 2016 yılında karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini paylaştılar. Ülke olarak turizm adına sıkıntılı bir süreçten geçildiği 2017 yılında da bunun devam edeceğinin altı çizildi. WTM’nin de değerlendirildiği toplantıda 2017 yılında bir çok tur operatörünün Türkiye operasyonlarını kısıtladığı dile getirildi. 2018 yılı için Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Didim çatısı altında hareket edilmesi gerektiğine karar verildi. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği 8 - 11 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek Travel Turkey fuarı konusunda bilgi vererek otelcilerle birlikte etkinliğin planlamasını gerçekleştirildi.
Didim Turizm Derneği koordinasyonunda ilçedeki işletme belgeli otellerin yetkilileri ile bir araya gelindi.

AYDIN- Turizm Derneğinde organize edilen toplantıya İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, DİTAB Danışmanı ve TÜRSAB Didim BYK Başkanı Tayyar Cengiz ve otelciler katıldı. 2016 yılının değerlendirmesi yapılan toplantıda 2017 için mevcut durum ve 2018 için yapılması gerekenler konuşuldu.

İşletmeciler 2016 yılında karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini paylaştılar. Ülke olarak turizm adına sıkıntılı bir süreçten geçildiği 2017 yılında da bunun devam edeceğinin altı çizildi. WTM’nin de değerlendirildiği toplantıda 2017 yılında bir çok tur operatörünün Türkiye operasyonlarını kısıtladığı dile getirildi. 2018 yılı için Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Didim çatısı altında hareket edilmesi gerektiğine karar verildi.

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği 8 - 11 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek Travel Turkey fuarı konusunda bilgi vererek otelcilerle birlikte etkinliğin planlamasını gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.