Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didimli muhasebeciler bir araya geldi

GÜNCEL 01.10.2016 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2979+ kez okundu.
 

Didimli muhasebeciler bir araya geldi

Aydın SMMO Didim Temsilciliği'nin düzenlediği etkinlikte ilçede faaliyet gösteren muhasebeciler bir araya getirdi.

AYDIN- Aydın Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Didim Temsilciliği üyelere yönelik bir yemek düzenledi. Yemeğe Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen, Aydın SMMO’nun eski başkanı Fettah Açan, Didim temsilcisi Günay Tıkın ile Kuşadası, Söke ve Nazilli temsilcileri ile Didimli muhasebeciler katıldı. Yemekte konuşan Aydın SMMO Didim temsilcisi Günay Tıkkın Didim’de ilk kez bu tür bir yemek düzenlediklerini belirterek göreve yeni seçilen kişiler olarak kaynaşma ve dayanışma için burada olduklarını ifade etti. Yemekte konuşan Aydın SMMO’nun eski başkanı Fettah Açan ise görev süresinin dolmasına rağmen bu tür etkinlikler yer almaya devam edeceğini belirterek, herkesin yerinin yanında farklı olduğunu söyledi ve birlik beraberlik mesajı verdi. Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen Didim’de olmakta mutlu olduğunu ve bu tür sosyal kaynaşma etkinliklerin her zaman içerisinde olacağını belirtip katılım sağlayanlara teşekkür etti. Yemekte Aydın SMMO Didim temsilcisi Günay Tıkkın, eski oda başkanı Fettah Açan’a ve eski Didim temsilcisi Ahmet Karaoğlu’na teşekkür plaketi verdi.
Aydın SMMO Didim Temsilciliği'nin düzenlediği etkinlikte ilçede faaliyet gösteren muhasebeciler bir araya getirdi.

AYDIN- Aydın Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Didim Temsilciliği üyelere yönelik bir yemek düzenledi. Yemeğe Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen, Aydın SMMO’nun eski başkanı Fettah Açan, Didim temsilcisi Günay Tıkın ile Kuşadası, Söke ve Nazilli temsilcileri ile Didimli muhasebeciler katıldı.

Yemekte konuşan Aydın SMMO Didim temsilcisi Günay Tıkkın Didim’de ilk kez bu tür bir yemek düzenlediklerini belirterek göreve yeni seçilen kişiler olarak kaynaşma ve dayanışma için burada olduklarını ifade etti.

Yemekte konuşan Aydın SMMO’nun eski başkanı Fettah Açan ise görev süresinin dolmasına rağmen bu tür etkinlikler yer almaya devam edeceğini belirterek, herkesin yerinin yanında farklı olduğunu söyledi ve birlik beraberlik mesajı verdi. Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen Didim’de olmakta mutlu olduğunu ve bu tür sosyal kaynaşma etkinliklerin her zaman içerisinde olacağını belirtip katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Yemekte Aydın SMMO Didim temsilcisi Günay Tıkkın, eski oda başkanı Fettah Açan’a ve eski Didim temsilcisi Ahmet Karaoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.