Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didimli kediler ev’lendi

GÜNCEL 01.02.2017 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4728+ kez okundu.
 

Didimli kediler ev’lendi

Didim Belediyesi ve Didim Rotaract Kulübü’nün işbirliği ile ilçeye kedi evleri yerleştirildi.

AYDIN- Didim’deki kedileri soğuktan korumak ve sokakta kalmasını önlemek amacıyla, Didim Belediyesi’nin katkıları ile Altınkum Yunuslu Park, 56-57 Sokak, Ozan Park, Telekom Altı Parkı, ve Yazarlar Parkı olmak üzere 5 noktaya kedi evleri yapıldı. Didim Belediyesi’nin desteği ile koyulan kedi evlerinin yerleri belirlenirken, bu yerlere ekiplerce beton dökülerek etrafı telle çevrildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Doğukan Manço Dj performansından elde edilen gelirleri ile Didim Rotaract Kulubü de kedi evlerinin yapımında katkıda bulundu. Altınkum Yunuslu Park’ta gerçekleşen kedi evlerinin ilkinin yerleştirilmesi Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay katılımı ile yapıldı. Belediye ekiplerince kedi evleri yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirildi. İşbirliği içerisinde güzel bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “İlçemizin 5 noktasına kedi evi yaptık, tabi bu sayı yeterli değil, yapmış olduğumuz çalışmalar artarak devam edecektir kedi evelerinin yapımında özveri ile çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi
Didim Belediyesi ve Didim Rotaract Kulübü’nün işbirliği ile ilçeye kedi evleri yerleştirildi.

AYDIN- Didim’deki kedileri soğuktan korumak ve sokakta kalmasını önlemek amacıyla, Didim Belediyesi’nin katkıları ile Altınkum Yunuslu Park, 56-57 Sokak, Ozan Park, Telekom Altı Parkı, ve Yazarlar Parkı olmak üzere 5 noktaya kedi evleri yapıldı.

Didim Belediyesi’nin desteği ile koyulan kedi evlerinin yerleri belirlenirken, bu yerlere ekiplerce beton dökülerek etrafı telle çevrildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Doğukan Manço Dj performansından elde edilen gelirleri ile Didim Rotaract Kulubü de kedi evlerinin yapımında katkıda bulundu.

Altınkum Yunuslu Park’ta gerçekleşen kedi evlerinin ilkinin yerleştirilmesi Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay katılımı ile yapıldı. Belediye ekiplerince kedi evleri yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirildi. İşbirliği içerisinde güzel bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “İlçemizin 5 noktasına kedi evi yaptık, tabi bu sayı yeterli değil, yapmış olduğumuz çalışmalar artarak devam edecektir kedi evelerinin yapımında özveri ile çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.