Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didimli kadınlar başarmanın mutluluğunu yaşıyor

GENEL 28.03.2018 - 19:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3445+ kez okundu.
 

Didimli kadınlar başarmanın mutluluğunu yaşıyor

Yaklaşık iki yıl önce Didim Belediyesi’nin destekleri ile başlatılan ve Doğuş Holding ile işbirliği içerisinde yürütülen DOKU Projesi kapsamında, Didim’de kurulan ve yaşayan birçok kadına istihdam yaratan Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezi tamamen Didim Belediyesi’ne devredildi.

AYDIN - Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen devir teslim törenine Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Sevinç Karataş, Doğuş Holding Sosyal Projeler Danışmanı, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Denizmen, Doğuş Holding Stratejik Ortaklıklar ve Marka Yönetimi Eda Akkor, Doğuş Holding Basınla İlişkiler Müdürü Zeynep Özyılmaz, Doğuş Holding Sosyal projeler Müdürü Şelale Saraç, Doğuş Holding Sosyal Projeler Müdür Yardımcısı Leyla Gürbüz katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Doğuş Holding Sosyal Projeler Danışmanı ve Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Denizmen, “Bugün devir teslimi gerçekleştirdik. Projemizi çok güzel bir yere getirdik. 1 yıldır aktif üretim yapıyoruz ve yarım milyarın üzerinde kazanç sağladık. Bunun içerisinden kadınlarımıza hak ediş sağladık. İlçedeki tüm kadınlarımız üretime ve ekonomiye katıldılar. Kadınların istihdamı her daim önemli, burada büyük bir adım gerçekleştirdik. Her zaman kendilerine destek olacağız. Kadınlarımızın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi önemli, baş koydular, bundan sonra kendileri kendi aralarında seçtikleri lider ile yönetilecek. Sipariş, tanıtım ve desteklerimiz sürecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Türkiye’nin en güçlü firmalarından birisi ile birlikte ortak bir proje yürüttüklerini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, “Gönüllü olarak desteğinizi almamış olsaydık bugün buralara kadar gelemezdik. Büyük şirket ciddiyetinde kurum haline nasıl geliniyor onu öğrendik. Söz verdiğimiz gibi buraya siyaset sokmadık. Başta meclis üyemiz Sevinç Karataş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. Konuşmalarının ardından Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Meclis Üyesi Sevinç Karataş, konuklara plaket takdim etti.
Yaklaşık iki yıl önce Didim Belediyesi’nin destekleri ile başlatılan ve Doğuş Holding ile işbirliği içerisinde yürütülen DOKU Projesi kapsamında, Didim’de kurulan ve yaşayan birçok kadına istihdam yaratan Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezi tamamen Didim Belediyesi’ne devredildi.

AYDIN - Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen devir teslim törenine Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Sevinç Karataş, Doğuş Holding Sosyal Projeler Danışmanı, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Denizmen, Doğuş Holding Stratejik Ortaklıklar ve Marka Yönetimi Eda Akkor, Doğuş Holding Basınla İlişkiler Müdürü Zeynep Özyılmaz, Doğuş Holding Sosyal projeler Müdürü Şelale Saraç, Doğuş Holding Sosyal Projeler Müdür Yardımcısı Leyla Gürbüz katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Doğuş Holding Sosyal Projeler Danışmanı ve Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Denizmen, “Bugün devir teslimi gerçekleştirdik. Projemizi çok güzel bir yere getirdik. 1 yıldır aktif üretim yapıyoruz ve yarım milyarın üzerinde kazanç sağladık. Bunun içerisinden kadınlarımıza hak ediş sağladık. İlçedeki tüm kadınlarımız üretime ve ekonomiye katıldılar. Kadınların istihdamı her daim önemli, burada büyük bir adım gerçekleştirdik. Her zaman kendilerine destek olacağız. Kadınlarımızın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi önemli, baş koydular, bundan sonra kendileri kendi aralarında seçtikleri lider ile yönetilecek. Sipariş, tanıtım ve desteklerimiz sürecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye’nin en güçlü firmalarından birisi ile birlikte ortak bir proje yürüttüklerini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, “Gönüllü olarak desteğinizi almamış olsaydık bugün buralara kadar gelemezdik. Büyük şirket ciddiyetinde kurum haline nasıl geliniyor onu öğrendik. Söz verdiğimiz gibi buraya siyaset sokmadık. Başta meclis üyemiz Sevinç Karataş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmalarının ardından Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Meclis Üyesi Sevinç Karataş, konuklara plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.