Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didimli hayırsever belediyeye verdiği sözü tuttu

GÜNCEL 10.09.2017 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4118+ kez okundu.
 

Didimli hayırsever belediyeye verdiği sözü tuttu

Didim Belediye Meclisi'nde alınan kararın ardından belediyeye cenaze nakil aracı bağışlayan hayırsever Nermin Erol, verdiği sözü tutarak aracı belediyeye teslim etti.

AYDIN- Didim Çamlık Mahallesi yaşayan Nermin Erol isimli hayırsever vatandaş, Belediyenin cenaze hizmetlerinde kullanılmak şartıyla yeni bir araç alarak belediyeye bağışladı. Didim Belediye Bahçesinde aracın anahtarını teslim eden ve Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ı ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı takdir eden Erol, “İlçemize faydalı bir hizmette bulunmak düşüncesindeyim bu nedenle aracı Belediyemize bağışlıyorum, her konuda yardımcı olan Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi. Hayırsever Nermin Erol’a teşekkür eden Başkan Atabay, “Aracımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, aracı kısa zamanda Cenaze aracına çevirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Didim Belediye Meclisi'nde alınan kararın ardından belediyeye cenaze nakil aracı bağışlayan hayırsever Nermin Erol, verdiği sözü tutarak aracı belediyeye teslim etti.

AYDIN- Didim Çamlık Mahallesi yaşayan Nermin Erol isimli hayırsever vatandaş, Belediyenin cenaze hizmetlerinde kullanılmak şartıyla yeni bir araç alarak belediyeye bağışladı. Didim Belediye Bahçesinde aracın anahtarını teslim eden ve Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ı ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı takdir eden Erol, “İlçemize faydalı bir hizmette bulunmak düşüncesindeyim bu nedenle aracı Belediyemize bağışlıyorum, her konuda yardımcı olan Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Hayırsever Nermin Erol’a teşekkür eden Başkan Atabay, “Aracımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, aracı kısa zamanda Cenaze aracına çevirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.