Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didimli gazeteciler Basın Bayramı'nı törenle kutladı

GÜNCEL 24.07.2018 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2711+ kez okundu.
 

Didimli gazeteciler Basın Bayramı'nı törenle kutladı

Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 24 Temmuz günü kutlanan “Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

AYDIN- Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser, yönetim kurulu üyeleri ile cemiyet üyelerinin katıldığı törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Açıklama yapan Didim Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Bülent Eser, “Basın Özgürlüğünün 110. Yıl dönümünde, tarafsız, hür ve bilgilendirmeyi kendine şiar edinen, yeri geldiğinde canını hiçe sayarak haberin içinde olan, gece demeden, gündüz demeden, halka doğruları iletmek için koşturan, tüm gazeteci arkadaşlarımın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.
Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 24 Temmuz günü kutlanan “Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

AYDIN- Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser, yönetim kurulu üyeleri ile cemiyet üyelerinin katıldığı törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Açıklama yapan Didim Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Bülent Eser, “Basın Özgürlüğünün 110. Yıl dönümünde, tarafsız, hür ve bilgilendirmeyi kendine şiar edinen, yeri geldiğinde canını hiçe sayarak haberin içinde olan, gece demeden, gündüz demeden, halka doğruları iletmek için koşturan, tüm gazeteci arkadaşlarımın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.