Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didimli gazeteciler 10 Ocak’ı kutladı

GÜNCEL 10.01.2018 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3485+ kez okundu.
 

Didimli gazeteciler 10 Ocak’ı kutladı

Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 10 Ocak’ı çelenkle kutladı

AYDIN- Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Cemiyet Başkanı Bülent Eser, yönetim kurulu üyeleri ile cemiyet üyelerinin katıldığı törende çelengin ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Cemiyet Başkanı Bülent Eser, her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü cemiyet olarak kutladıklarını ifade ederek, “Didim’de bizler ilçemizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü ve ülkenin ilerlemesi noktasında büyük çaba sarf ederken, tüm kesimlerin bu konuda duyarlı olmasını istiyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarının gününü kutluyorum” dedi.
Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 10 Ocak’ı çelenkle kutladı

AYDIN- Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Cemiyet Başkanı Bülent Eser, yönetim kurulu üyeleri ile cemiyet üyelerinin katıldığı törende çelengin ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Cemiyet Başkanı Bülent Eser, her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü cemiyet olarak kutladıklarını ifade ederek, “Didim’de bizler ilçemizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü ve ülkenin ilerlemesi noktasında büyük çaba sarf ederken, tüm kesimlerin bu konuda duyarlı olmasını istiyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarının gününü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.