Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didimli bisikletçileri Aydınlılar karşıladı

GÜNCEL 12.05.2019 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4100+ kez okundu.
 

Didimli bisikletçileri Aydınlılar karşıladı

5 Mayıs’ta Didim çıkıp 19 Mayıs’ta Samsun’da olmayı planlayan Didim Poseidon Bisiklet Derneği üyelerini Ankara’da Aydınlılar karşıladı.

AYDIN- 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile 19 Mayıs’ta Samsun'da olmak için 5 Mayıs'ta Didim'den yola çıkan Didim Poseidon Bisiklet Derneği üyeleri, 11 Mayıs Cumartesi günü Ankara'ya ulaştı. Cihan İpekçiler, Sabri Karakaya, Mesut Aktaş'tan oluşan bisiklet grubunu, Ankara'da Aydınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın, Genel Sekreter Menderes Payze, Genel Muhasip Aziz Azman, dernek üyesi Derya Apaydın karşıladı. Dernekte yapılan sohbetten sonra Anıtkabir’i ziyaret eden Didim Poseidon Bisiklet Grubu’na Dernek Başkanı Halil Apaydın eşlik etti. Bir gece Ankara'da konaklayacak olan bisiklet grubu, Didim’den Ankara’ya 780 km yol yaptı. Başkan Halil Apaydın, Didim Poseidon Bisiklet Grubu’nu Samsun Yolu’nda iyi yolculuklar diledi.
5 Mayıs’ta Didim çıkıp 19 Mayıs’ta Samsun’da olmayı planlayan Didim Poseidon Bisiklet Derneği üyelerini Ankara’da Aydınlılar karşıladı.

AYDIN- 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile 19 Mayıs’ta Samsun'da olmak için 5 Mayıs'ta Didim'den yola çıkan Didim Poseidon Bisiklet Derneği üyeleri, 11 Mayıs Cumartesi günü Ankara'ya ulaştı.

Cihan İpekçiler, Sabri Karakaya, Mesut Aktaş'tan oluşan bisiklet grubunu, Ankara'da Aydınlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın, Genel Sekreter Menderes Payze, Genel Muhasip Aziz Azman, dernek üyesi Derya Apaydın karşıladı.

Dernekte yapılan sohbetten sonra Anıtkabir’i ziyaret eden Didim Poseidon Bisiklet Grubu’na Dernek Başkanı Halil Apaydın eşlik etti. Bir gece Ankara'da konaklayacak olan bisiklet grubu, Didim’den Ankara’ya 780 km yol yaptı. Başkan Halil Apaydın, Didim Poseidon Bisiklet Grubu’nu Samsun Yolu’nda iyi yolculuklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.