Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’in yeni halk pazarı hizmete açıldı

GÜNCEL 11.09.2017 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3954+ kez okundu.
 

Didim’in yeni halk pazarı hizmete açıldı

Didim Belediyesi'nin Efeler Mahallesi’nde düzenlemiş olduğu yeni halk pazarında ilk tezgahlar açıldı.

AYDIN- Didim Belediyesi'nin kent merkezindeki halk pazarlarının arttırılmasına yönelik olarak Efeler Mahallesi’nde çalışmalarını tamamladığı Halk Pazarı ilk kez açıldı. Belediye öncülüğünde kurulan komisyonun çalışmalarını tamamlaması ve konunun mecliste görüşülüp karara bağlanmasının ardından geçen ay pazar yerlerinin kura çekimi yapılmıştı. Efeler Mahallesi’nde 1409-1410 ve 1411 nolu sokaklara kurulacak olan pazar yeri müşterilerini ağırlamaya başladı. Efeler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Öztürk, mahalle sakinlerinden her dönem pazar yeri talebi geldiğini ve bu talebi de belediyeye ilettiklerini belirterek, Didim Belediyesi’nin çalışmaları neticesinde mahallesindeki bir eksikliğin giderildiğini söyledi. Pazaryerinin her hafta Pazartesi günü kurulacağını belirten Muhtar Öztürk, Didim Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, Didim’de her hafta iki halk pazarının kurulduğunu ve vatandaşın yeni pazar yeri talepleri olduğunu belirterek, “Bu konuyla ilgili çeşitli kurumlarında olduğu bir komisyon oluşturduk. Komisyonun çalışması sonrasında alınan karar mecliste ele alınıp karara bağlandı. Ardından talepler alındı ve kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin ardından belirlenen yerde ilk Pazar açıldı. Halkımıza bu yönde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Didim Belediyesi'nin Efeler Mahallesi’nde düzenlemiş olduğu yeni halk pazarında ilk tezgahlar açıldı.

AYDIN- Didim Belediyesi'nin kent merkezindeki halk pazarlarının arttırılmasına yönelik olarak Efeler Mahallesi’nde çalışmalarını tamamladığı Halk Pazarı ilk kez açıldı. Belediye öncülüğünde kurulan komisyonun çalışmalarını tamamlaması ve konunun mecliste görüşülüp karara bağlanmasının ardından geçen ay pazar yerlerinin kura çekimi yapılmıştı. Efeler Mahallesi’nde 1409-1410 ve 1411 nolu sokaklara kurulacak olan pazar yeri müşterilerini ağırlamaya başladı.

Efeler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Öztürk, mahalle sakinlerinden her dönem pazar yeri talebi geldiğini ve bu talebi de belediyeye ilettiklerini belirterek, Didim Belediyesi’nin çalışmaları neticesinde mahallesindeki bir eksikliğin giderildiğini söyledi. Pazaryerinin her hafta Pazartesi günü kurulacağını belirten Muhtar Öztürk, Didim Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, Didim’de her hafta iki halk pazarının kurulduğunu ve vatandaşın yeni pazar yeri talepleri olduğunu belirterek, “Bu konuyla ilgili çeşitli kurumlarında olduğu bir komisyon oluşturduk. Komisyonun çalışması sonrasında alınan karar mecliste ele alınıp karara bağlandı. Ardından talepler alındı ve kura çekimi yapıldı. Kura çekiminin ardından belirlenen yerde ilk Pazar açıldı. Halkımıza bu yönde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.