Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’in Mavi Bayrak'lı plajları açıklandı

TURİZM 12.05.2019 - 15:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3121+ kez okundu.
 

Didim’in Mavi Bayrak'lı plajları açıklandı

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de, 1 marina ve 1 yatın yanı sıra 10 plaj Mavi Bayrak’ın sahibi oldu.

AYDIN - Ülkemizde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programı, kapsamında, 2019 yılında Mavi Bayrak almaya hak kazananların listesi belirlendi. Bu yıl Türkiye’de 463 plaj, 22 marina ve 15 yatta Mavi Bayrak dalgalanacak. Aydın’ın turistik iki ilçesinden biri olan Didim’de ise, marina dalında D-Marin Didim, marina ve yat dalında ise D-Marin Didim’e bağlı olan Packagers adlı yata verildi. Plaj dalında ise, Mavi Bayrak kazanan yerler şu şekilde: “Holiday Resort Hotel, Sahte Cennet, Venosa Beach Resort, Palm Wings Beach Resort Spa, Oteller Önü Halk Plajı, Altınkum Halk Plajı, 3. Koy Halk Plajı, Aquasis De Luxe Resort Poseidon Beach, Büyük Anadolu Didim Resort ve Tavşanburnu Tabiat Parkı Halk Plajı.” Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, turizm kenti olan ilçede Mavi Bayraklı plajların varlığının turizmin ilerlemesi ve gelişmesi açısından önemli olduğunu belirterek, bu tür öğelerin ilçenin gelişmesi ve ilerlemesine de katkı sağladığını belirtti.
Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de, 1 marina ve 1 yatın yanı sıra 10 plaj Mavi Bayrak’ın sahibi oldu.

AYDIN - Ülkemizde Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Mavi Bayrak Programı, kapsamında, 2019 yılında Mavi Bayrak almaya hak kazananların listesi belirlendi. Bu yıl Türkiye’de 463 plaj, 22 marina ve 15 yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Aydın’ın turistik iki ilçesinden biri olan Didim’de ise, marina dalında D-Marin Didim, marina ve yat dalında ise D-Marin Didim’e bağlı olan Packagers adlı yata verildi.

Plaj dalında ise, Mavi Bayrak kazanan yerler şu şekilde:

“Holiday Resort Hotel, Sahte Cennet, Venosa Beach Resort, Palm Wings Beach Resort Spa, Oteller Önü Halk Plajı, Altınkum Halk Plajı, 3. Koy Halk Plajı, Aquasis De Luxe Resort Poseidon Beach, Büyük Anadolu Didim Resort ve Tavşanburnu Tabiat Parkı Halk Plajı.”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, turizm kenti olan ilçede Mavi Bayraklı plajların varlığının turizmin ilerlemesi ve gelişmesi açısından önemli olduğunu belirterek, bu tür öğelerin ilçenin gelişmesi ve ilerlemesine de katkı sağladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.