Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim'in hayırsever insanı son yolculuğuna uğurlandı

SAĞLIK 16.01.2018 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3130+ kez okundu.
 

Didim'in hayırsever insanı son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’ın Didim ilçesinde tanınmış simalardan hayırsever Mehmet Dönmez, son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN- Turizm, inşaat ve emlak sektörün ileri gelenlerinden İzzet Dönmez’in babası hayırsever iş adamı Mehmet Dönmez, Didim’de eşinin ve kendi adının yer aldığı bir lise kazandırdığı gibi bir çok konuda ilçeye katkı sağladı. Merhum Mehmet Dönmez’in cenazesi Didim Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eskiköy Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Aydın’ın Didim ilçesinde tanınmış simalardan hayırsever Mehmet Dönmez, son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN- Turizm, inşaat ve emlak sektörün ileri gelenlerinden İzzet Dönmez’in babası hayırsever iş adamı Mehmet Dönmez, Didim’de eşinin ve kendi adının yer aldığı bir lise kazandırdığı gibi bir çok konuda ilçeye katkı sağladı.

Merhum Mehmet Dönmez’in cenazesi Didim Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eskiköy Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.