Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’in amatör takımı maçlarını Söke’de oynayacak

SPOR 28.09.2019 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3964+ kez okundu.
 

Didim’in amatör takımı maçlarını Söke’de oynayacak

Aydın 1. Amatör Küme Didim ekiplerinden Yenihisarspor Kulübü, maçlarını Söke’de oynanacağını açıkladı.

AYDIN - Aydın 1. Amatör Küme Didim ekiplerinden Yenihisarspor, Didim’de yan sahanın zeminin bozuk olmasından dolayı maçlarını Söke yan sahasında oynama kararı aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Pelit yan sahanın bozuk olduğunu ve bu konuda ilgililerin herhangi bir adım atmadığından dert yanarak, şunları söyledi: “Hafta sonu iç sahada oynayacağımız 2. hafta müsabakası, talebimiz üzerine Söke Yan Sahaya alınmıştır. Bundan sonraki bütün iç saha maçlarımızı Söke'de oynayacağız. Sahamızın zemininin düzeltilmesi için hiç bir yetkili hiçbir işlem yapmadı. Kış nüfusu 90 binin üzerinde olan ilçemizde, 4 futbol kulübü bünyesinde yaklaşık 20 takımın kullanımında olan sahamızda, çizgiler ve bilhassa orta saha çevresinde yirmi santimi bulan oyuklar mevcut. Okul takımları da işin içine girince yaklaşık bin kişi bu sahalarda oynuyor. Daha önce yetkililere gittik, sorunumuzu dile getirdik. Saha uygun olmadığı için ev sahibi olarak oynayacağımız bütün maçlarımızı Söke'de oynayacağımızı kamuoyunun bilgisine ve takdirine sunuyoruz."
Aydın 1. Amatör Küme Didim ekiplerinden Yenihisarspor Kulübü, maçlarını Söke’de oynanacağını açıkladı.

AYDIN - Aydın 1. Amatör Küme Didim ekiplerinden Yenihisarspor, Didim’de yan sahanın zeminin bozuk olmasından dolayı maçlarını Söke yan sahasında oynama kararı aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Pelit yan sahanın bozuk olduğunu ve bu konuda ilgililerin herhangi bir adım atmadığından dert yanarak, şunları söyledi:

“Hafta sonu iç sahada oynayacağımız 2. hafta müsabakası, talebimiz üzerine Söke Yan Sahaya alınmıştır. Bundan sonraki bütün iç saha maçlarımızı Söke'de oynayacağız. Sahamızın zemininin düzeltilmesi için hiç bir yetkili hiçbir işlem yapmadı.

Kış nüfusu 90 binin üzerinde olan ilçemizde, 4 futbol kulübü bünyesinde yaklaşık 20 takımın kullanımında olan sahamızda, çizgiler ve bilhassa orta saha çevresinde yirmi santimi bulan oyuklar mevcut. Okul takımları da işin içine girince yaklaşık bin kişi bu sahalarda oynuyor.

Daha önce yetkililere gittik, sorunumuzu dile getirdik. Saha uygun olmadığı için ev sahibi olarak oynayacağımız bütün maçlarımızı Söke'de oynayacağımızı kamuoyunun bilgisine ve takdirine sunuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.