Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’e 23 milyonluk büyük yatırım

GÜNCEL 06.12.2017 - 11:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2476+ kez okundu.
 

Didim’e 23 milyonluk büyük yatırım

Akbük Kanalizasyon hattı için yer tesliminin gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN– Aydın’ın önemli turizm merkezleri arasında bulunmasına rağmen alt yapı sorunun yaşandığı Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları için yer teslimi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği bu sorunun çözümü için adım atan ASKİ, 18 kilometrelik ilk etabını tamamladığı çalışmanın ikinci etabına 23 milyon TL yatırım yapacak. Gerçekleşen yer teslimi toplantısına ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, İLBANK yetkilileri, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Akbük Muhtarı Mehmet Çamlı ve yüklenici firma temsilcileri katıldı. Akbük’ün kuruluşundan bu yana beklediği kanalizasyon hasretini noktalayacak olan ASKİ, 82 kilometre hat yapacak ve bir terfi merkezi inşa edecek. Yıllardır kanalizasyon alt yapısının eksikliğinden ötürü çok sıkıntı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar hazırladıkları pankartla ve sözlü olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.
Akbük Kanalizasyon hattı için yer tesliminin gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN– Aydın’ın önemli turizm merkezleri arasında bulunmasına rağmen alt yapı sorunun yaşandığı Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları için yer teslimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği bu sorunun çözümü için adım atan ASKİ, 18 kilometrelik ilk etabını tamamladığı çalışmanın ikinci etabına 23 milyon TL yatırım yapacak.

Gerçekleşen yer teslimi toplantısına ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, İLBANK yetkilileri, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Akbük Muhtarı Mehmet Çamlı ve yüklenici firma temsilcileri katıldı. Akbük’ün kuruluşundan bu yana beklediği kanalizasyon hasretini noktalayacak olan ASKİ, 82 kilometre hat yapacak ve bir terfi merkezi inşa edecek.

Yıllardır kanalizasyon alt yapısının eksikliğinden ötürü çok sıkıntı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar hazırladıkları pankartla ve sözlü olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.