Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’den renkli kutlamalar

DÜNYA 01.01.2015 - 13:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3900+ kez okundu.
 

Didim’den renkli kutlamalar

Aydın’ın Didim ilçesinde yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Didim’de yeni yılın gözde mekanları kafeler, barlar ve oteller olurken, İlçede yaşayan yabancılar yeni yıla şarkılar eşliğinde karşılarken ilçeye günü birlik gelen tatilciler ile Didimliler yeni yıla müzik eşliğinde eğlenerek girdiler.Aydının Didim ilçesinde yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. İlçede kutlamaların adresi kafe, bar ve oteller olurken Yalı Caddesindeki disko ve kafeler ise yeni yılda ilgi odağı oldu. İlçede yerleşik olarak yaşayan yabancılar bazı kafe ve barlarda eşleri ve arkadaşlarıyla birlikte müzik dinleyerek karşılarken yeni yıl coşkusun işyerlerine de yansıdı. Yeni yıla tatil bölgelerinde girmek isteyen günü birlik tatilciler Didim’deki kafe ve otellerin düzenledikleri yeni yıl etkinliklerine ilgi gösterirken Didimlilerde yeni yıla kayıtsız kalmadı. Yeni yılda eğlence mekanlarında çalınan müzik eşliğinde oynanarak ve şarkılara eşlik edilerek girildi. Yeni yıl dolayısıyla başta Altınkum olmak üzere Atatürk bulvarı ile Ege Caddesinde hareketlilik yaşandı.
Aydın’ın Didim ilçesinde yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Didim’de yeni yılın gözde mekanları kafeler, barlar ve oteller olurken, İlçede yaşayan yabancılar yeni yıla şarkılar eşliğinde karşılarken ilçeye günü birlik gelen tatilciler ile Didimliler yeni yıla müzik eşliğinde eğlenerek girdiler.Aydının Didim ilçesinde yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

İlçede kutlamaların adresi kafe, bar ve oteller olurken Yalı Caddesindeki disko ve kafeler ise yeni yılda ilgi odağı oldu. İlçede yerleşik olarak yaşayan yabancılar bazı kafe ve barlarda eşleri ve arkadaşlarıyla birlikte müzik dinleyerek karşılarken yeni yıl coşkusun işyerlerine de yansıdı.

Yeni yıla tatil bölgelerinde girmek isteyen günü birlik tatilciler Didim’deki kafe ve otellerin düzenledikleri yeni yıl etkinliklerine ilgi gösterirken Didimlilerde yeni yıla kayıtsız kalmadı. Yeni yılda eğlence mekanlarında çalınan müzik eşliğinde oynanarak ve şarkılara eşlik edilerek girildi.

Yeni yıl dolayısıyla başta Altınkum olmak üzere Atatürk bulvarı ile Ege Caddesinde hareketlilik yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.