Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’den Leros’a davet gitti

GÜNCEL 24.08.2017 - 16:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2857+ kez okundu.
 

Didim’den Leros’a davet gitti

Didim’den Yunanistan’daki kardeş şehre Barış Festivali daveti. Didim Barış Festivaline Leros adası heyet olarak katılacak.

AYDIN- Didim'de bu yıl 22. düzenlenecek ve 1 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Didim Barış Festivali için Yunanistan'daki kardeş şehir Leros Heyeti festivale davet edildi. Didim'de bu yıl 22. düzenlenecek olan Didim Barış Festivali’ne Yunanistan'ın Leros Adası’ndan bir heyet katılacak.  Didim Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan Leros'u ziyaret etti. Ceyhan, Leros ziyaretinde Leros Belediye Başkanı Mixalis E. Kolias ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Ceyhan, ziyaretinde Barış Festivali’yle ilgili sunum yaptı. Ceyhan, ardından 1 Eylül'de Didim'deki festivalde açılacak olan Barış Heykeli’nin aynısını Leros'a konulması teklifinde bulunarak, Leros heyetini Didim'deki festivale davet etti. Leros Belediye Başkanı Kolias, davet için Ceyhan'ın şahsında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a teşekkür ederek, Didim'de festivale heyet olarak katılacaklarını dile getirdi. Ceyhan, ziyarette ayrıca Leros’a konulacak heykelin nereye yerleştirileceğiyle ilgili de alanda inceleme yaptıklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Leros Belediye Başkanı Kolias, Ceyhan'a teşekkür plaketi verirken, Ceyhan da Kolias'a, Didim'den getirdiği teşekkür plaketi ile belediye tarafından üretilen aromatik bitkilerin ve zeytin yağının yer aldığı hediye kolisini vererek misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Didim’den Yunanistan’daki kardeş şehre Barış Festivali daveti. Didim Barış Festivaline Leros adası heyet olarak katılacak.

AYDIN- Didim'de bu yıl 22. düzenlenecek ve 1 Eylül'de gerçekleştirilecek olan Didim Barış Festivali için Yunanistan'daki kardeş şehir Leros Heyeti festivale davet edildi.

Didim'de bu yıl 22. düzenlenecek olan Didim Barış Festivali’ne Yunanistan'ın Leros Adası’ndan bir heyet katılacak.  Didim Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan Leros'u ziyaret etti. Ceyhan, Leros ziyaretinde Leros Belediye Başkanı Mixalis E. Kolias ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Ceyhan, ziyaretinde Barış Festivali’yle ilgili sunum yaptı. Ceyhan, ardından 1 Eylül'de Didim'deki festivalde açılacak olan Barış Heykeli’nin aynısını Leros'a konulması teklifinde bulunarak, Leros heyetini Didim'deki festivale davet etti. Leros Belediye Başkanı Kolias, davet için Ceyhan'ın şahsında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a teşekkür ederek, Didim'de festivale heyet olarak katılacaklarını dile getirdi.

Ceyhan, ziyarette ayrıca Leros’a konulacak heykelin nereye yerleştirileceğiyle ilgili de alanda inceleme yaptıklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Leros Belediye Başkanı Kolias, Ceyhan'a teşekkür plaketi verirken, Ceyhan da Kolias'a, Didim'den getirdiği teşekkür plaketi ile belediye tarafından üretilen aromatik bitkilerin ve zeytin yağının yer aldığı hediye kolisini vererek misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.