Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’de Uluslararası Çocuk Festivali düzenlendi

KÜLTÜR 01.07.2019 - 10:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3630+ kez okundu.
 

Didim’de Uluslararası Çocuk Festivali düzenlendi

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, 1. Uluslararası Çocuk Festivali çeşitli etkinliklerle sürüyor.

AYDIN  - Bulgaristan Tiyatro Topluluğu, İrelstravel Türkiye Temsilci ile Didim Belediyesi işbirliğinde, ilçede ilk kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali’ne 8 ülkeden 350 kişilik çocuk tiyatro oyuncu gurubu katıldı. Didim Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, sırasıyla sahne alan çocuk tiyatrocular, ülkelerini temsilen müzik, dans ve folklor gösterileri ile izleyicileri coşturdu. Gösterilerin ardından bir açıklama yapan festivalin organizatörü Hatice Yumurtacı, bu yıl ilk defa Didim’de uluslararası bir çocuk festivalinin düzenlendiğini, ülkelerini temsil eden çocuk oyuncuların sergilediği sahne gösterileri ilçede yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay da, ülkelerini temsilen Didim’de misafir ettikleri her çocuk oyuncuların birer barış elçileri olduklarını ifade ederek, ülkeler arası dostlu, barış ve sevgi bağların pekiştireceği umudunu taşıdıklarını belirtti. Didim’de düzenlenen “Uluslararası Çocuk Festivali” her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirileceği kaydedildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, 1. Uluslararası Çocuk Festivali çeşitli etkinliklerle sürüyor.

AYDIN  - Bulgaristan Tiyatro Topluluğu, İrelstravel Türkiye Temsilci ile Didim Belediyesi işbirliğinde, ilçede ilk kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali’ne 8 ülkeden 350 kişilik çocuk tiyatro oyuncu gurubu katıldı.

Didim Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, sırasıyla sahne alan çocuk tiyatrocular, ülkelerini temsilen müzik, dans ve folklor gösterileri ile izleyicileri coşturdu. Gösterilerin ardından bir açıklama yapan festivalin organizatörü Hatice Yumurtacı, bu yıl ilk defa Didim’de uluslararası bir çocuk festivalinin düzenlendiğini, ülkelerini temsil eden çocuk oyuncuların sergilediği sahne gösterileri ilçede yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay da, ülkelerini temsilen Didim’de misafir ettikleri her çocuk oyuncuların birer barış elçileri olduklarını ifade ederek, ülkeler arası dostlu, barış ve sevgi bağların pekiştireceği umudunu taşıdıklarını belirtti.

Didim’de düzenlenen “Uluslararası Çocuk Festivali” her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.