Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’de üç mahalle kanalizasyona kavuşacak

GÜNCEL 17.07.2019 - 15:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3142+ kez okundu.
 

Didim’de üç mahalle kanalizasyona kavuşacak

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun üçüncü döneme hızlı girdiği, tüm ilçelerde çalışmaları sürdürürken, Didim’de üç mahalleyi daha kanalizasyona kavuşturacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi, turizm cenneti Didim İlçesi’ne yakışan bir alt ve üstyapı hizmeti sunmak için yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. ASKİ Genel Müdürlüğü Didim’de Akbük Mahallesi’nin ardından Efeler Mahallesi’nde de kanalizasyon altyapı çalışması başlattı. Kısa zamanda Hisar ve Cumhuriyet mahallelerinde de başlayacak olan hat yapım çalışmaları tamamlandığında, bu üç mahalle kanalizasyon altyapısına kavuşacak. Efeler, Hisar ve Cumhuriyet mahallelerini kapsayan kanalizasyon inşaatı çerçevesinde, 15 km uzunluğunda hat yapılacak. Kanalizasyon altyapısının Ekim ayının başlarında tamamlanması bekleniyor. Kanalizasyona kavuşacak olan vatandaşlar, yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun üçüncü döneme hızlı girdiği, tüm ilçelerde çalışmaları sürdürürken, Didim’de üç mahalleyi daha kanalizasyona kavuşturacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi, turizm cenneti Didim İlçesi’ne yakışan bir alt ve üstyapı hizmeti sunmak için yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. ASKİ Genel Müdürlüğü Didim’de Akbük Mahallesi’nin ardından Efeler Mahallesi’nde de kanalizasyon altyapı çalışması başlattı.

Kısa zamanda Hisar ve Cumhuriyet mahallelerinde de başlayacak olan hat yapım çalışmaları tamamlandığında, bu üç mahalle kanalizasyon altyapısına kavuşacak.

Efeler, Hisar ve Cumhuriyet mahallelerini kapsayan kanalizasyon inşaatı çerçevesinde, 15 km uzunluğunda hat yapılacak. Kanalizasyon altyapısının Ekim ayının başlarında tamamlanması bekleniyor.

Kanalizasyona kavuşacak olan vatandaşlar, yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.