Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de üç kişi tutuklandı

ASAYİŞ 29.11.2018 - 14:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2104+ kez okundu.
 

Didim’de üç kişi tutuklandı

Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan üç kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, “Hırsızlık, Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık ve Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etmek” suçlarından aranması bulunan S.D. isimli şahıs Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. S.D., sevk edildiği mahkemece tutuklandı. İkinci olayda ise, “Kasten Öldürme” suçundan aranması bulunan S.K. ve S.K isimli şahıslar, Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak, adli mercilere sevk edildi. S.K. ve S.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine yollandı.
Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan üç kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, “Hırsızlık, Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık ve Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etmek” suçlarından aranması bulunan S.D. isimli şahıs Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. S.D., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İkinci olayda ise, “Kasten Öldürme” suçundan aranması bulunan S.K. ve S.K isimli şahıslar, Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak, adli mercilere sevk edildi.

S.K. ve S.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine yollandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.