Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de tahliye

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.06.2016 - 15:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3302+ kez okundu.
 

Didim’de tahliye

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın evinin kurşunlanmasıyla ilgili davanın bugünkü duruşmasında tahliye kararı çıktı.

Tutuklu yargılanan Nehirsan A.Ş. sahipleri Ahmet Orak ve tutuklu sanıklar diğer 3 kişinin Avukatı Murat Sultansu’nun talebi üzerine durumu değerlendiren mahkeme, duruşmanın 13 Ekim 2016 tarihine ertelenmesine, tutuklu sanıkların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. DİKKATİ ÇEKTİ Didim Adliyesi’nde iki saate yakın süren duruşma boyunca dikkat çekici bir olay da yaşandı. Belediye Başkanı Atabay’a destek vermek amacıyla işyerlerini terk edip Adliyeye gelen Belediyenin çok sayıda taşeron işçisi, duruşma tamamlanana kadar Adliyeden ayrılmadı. Taşeron işçilerinin işlerini bırakıp Adliye’de toplanması dikkat çekici bulundu.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın evinin kurşunlanmasıyla ilgili davanın bugünkü duruşmasında tahliye kararı çıktı.

Tutuklu yargılanan Nehirsan A.Ş. sahipleri Ahmet Orak ve tutuklu sanıklar diğer 3 kişinin Avukatı Murat Sultansu’nun talebi üzerine durumu değerlendiren mahkeme, duruşmanın 13 Ekim 2016 tarihine ertelenmesine, tutuklu sanıkların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

DİKKATİ ÇEKTİ

Didim Adliyesi’nde iki saate yakın süren duruşma boyunca dikkat çekici bir olay da yaşandı. Belediye Başkanı Atabay’a destek vermek amacıyla işyerlerini terk edip Adliyeye gelen Belediyenin çok sayıda taşeron işçisi, duruşma tamamlanana kadar Adliyeden ayrılmadı.

Taşeron işçilerinin işlerini bırakıp Adliye’de toplanması dikkat çekici bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.