Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’de sinema günleri sürüyor

MAGAZİN 13.08.2019 - 19:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4554+ kez okundu.
 

Didim’de sinema günleri sürüyor

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen sinema günleri devam ediyor.

AYDIN - Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bayram etkinlikleri kapsamı da, “Sinema Didim de geziyor” açık hava sinema günlerin 13 Ağustos Salı günü saat 21:00'da Didim Kent Meydanı’nda, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 21:00’da Akbük Liman Meydanı’nda, 15 Ağustos Perşembe günü saat 21:00’da Akköy Meydanı’nda, 16 Ağustos Cuma günü saat 21:00’da AK-Yeniköy Düğün Salonu’nda ve 17 Ağustos Cumartesi günü Balat Pazar Meydanı’nda "Vizontele" gösterime gireceği belirtildi. Düzenlenen sinema günlerine tüm halkın davetli olduğu ve gösterimlerin ücretsiz olduğu kaydedildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen sinema günleri devam ediyor.

AYDIN - Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bayram etkinlikleri kapsamı da, “Sinema Didim de geziyor” açık hava sinema günlerin 13 Ağustos Salı günü saat 21:00'da Didim Kent Meydanı’nda, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 21:00’da Akbük Liman Meydanı’nda, 15 Ağustos Perşembe günü saat 21:00’da Akköy Meydanı’nda, 16 Ağustos Cuma günü saat 21:00’da AK-Yeniköy Düğün Salonu’nda ve 17 Ağustos Cumartesi günü Balat Pazar Meydanı’nda "Vizontele" gösterime gireceği belirtildi.

Düzenlenen sinema günlerine tüm halkın davetli olduğu ve gösterimlerin ücretsiz olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.