Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim'de silahlar konuşuyor!..

ASAYİŞ 09.07.2016 - 13:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2801+ kez okundu.
 

Didim'de silahlar konuşuyor!..

Geçtiğimiz aylarda belediye başkanının evi ile bir belediye meclisi üyesinin evi kurşunlanmıştı, Bu kez hedefteki ne bir ev, ne bir işyeri. Doğrudan bir insan, bir işçi.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz aylarda Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın evi ile bir belediye meclisi üyesinin işyeri kurşunlanmıştı. Bu kurşunlama olaylarının davası sürerken, yeni bir silahlı saldırı olayı yaşandı. Geçmişteki olayların sıcaklığı daha soğumadan ve henüz davalar yargıda sonuca bağlanmadan bu kez de Didim Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten ALTAŞ firmasının amiri F. I., sabah saatlerinde, iyi çalışmadığını öne sürüp tartıştığı taşeron işçisi R.T’ye ateş ederek yaraladı. Edinilen bilgiye göre, adı geçen firmada amir olarak çalışan F. I., sabah saatlerinde, iyi çalışmadığını öne sürüp tartıştığı taşeron işçisi R.T.’ye ateş ederek yaraladı. Didim Devlet Hastanesi’ne kaydırılan R.T., öğle saatlerinde ameliyat oldu ve hayati tehlikeyi atlattı. BASIN BİLGİLENDİRİLMEDİ Emniyet yetkilileri, basına olay hakkında,  ‘kuru sıkı silahla ateş edildiği, yaralanma olmadığı ve haber yapmaya gerek kalmadığı’ şeklinde bilgi verirken, R.T.’nin neden ameliyat edildiğine dair de açıklama yapılmadı. Edinilen bilgiye göre, şahısın ateş ettiği silah, kuru sıkı tabancadan dönüştürme bir silah. Olayın bir diğer garip tarafı ise, yaralandığı için ameliyat edilen ve tedavisi Didim Devlet Hastanesi’nde yapılan yaralı R.T.’nin şikâyetçi olmadığı şeklinde haber merkezimize bilgi ulaşmış olması. Basın, olayı takip eden vatandaşlardan bilgi toplayarak haber yapma yolunu tercih etti. SİLAHLAR KONUŞUYOR, HERKES SUSUYOR Aydın’ın turizm merkezi olan Didim İlçesi’nde bir silahlı saldırı oluyor, bir kişi yaralanıyor, yaralı kişi ameliyat ediliyor, hayati tehlikeyi atlatıyor, ama hiç kimseden resmi bir açıklama gelmiyor. İlçe Emniyeti’nden resmi bir açıklama yok. Silahlı saldırıyı yaptığı belirtilen kişi taşeron firmada “amir” konumunda biri olmasına rağmen Didim Belediye Başkanlığı’ndan bir açıklama gelmiyor. Didim Belediyesi’ni CHP’li bir başkan yönetiyor, fakat CHP Didim İlçe örgütünden de bir açıklama yok. Kısacası, Didim’de adı belli olan bir kişi, adı belli olan birine silahlı saldırıda bulunuyor, kişi yaralanıyor, Devletin hastanesinde ameliyat ediliyor, hiç kimseden, hiçbir makamdan resmi, doyurucu bir açıklama gelmiyor. Üstelik basın mensuplarına, böyle bir olay yaşanmamışçasına, normal bir gün gibi ‘haber değeri yok’ deniliyor. Baştan sona garip bir olay!
Geçtiğimiz aylarda belediye başkanının evi ile bir belediye meclisi üyesinin evi kurşunlanmıştı, Bu kez hedefteki ne bir ev, ne bir işyeri. Doğrudan bir insan, bir işçi.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz aylarda Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın evi ile bir belediye meclisi üyesinin işyeri kurşunlanmıştı. Bu kurşunlama olaylarının davası sürerken, yeni bir silahlı saldırı olayı yaşandı.

Geçmişteki olayların sıcaklığı daha soğumadan ve henüz davalar yargıda sonuca bağlanmadan bu kez de Didim Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten ALTAŞ firmasının amiri F. I., sabah saatlerinde, iyi çalışmadığını öne sürüp tartıştığı taşeron işçisi R.T’ye ateş ederek yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, adı geçen firmada amir olarak çalışan F. I., sabah saatlerinde, iyi çalışmadığını öne sürüp tartıştığı taşeron işçisi R.T.’ye ateş ederek yaraladı. Didim Devlet Hastanesi’ne kaydırılan R.T., öğle saatlerinde ameliyat oldu ve hayati tehlikeyi atlattı.

BASIN BİLGİLENDİRİLMEDİ

Emniyet yetkilileri, basına olay hakkında,  ‘kuru sıkı silahla ateş edildiği, yaralanma olmadığı ve haber yapmaya gerek kalmadığı’ şeklinde bilgi verirken, R.T.’nin neden ameliyat edildiğine dair de açıklama yapılmadı. Edinilen bilgiye göre, şahısın ateş ettiği silah, kuru sıkı tabancadan dönüştürme bir silah.

Olayın bir diğer garip tarafı ise, yaralandığı için ameliyat edilen ve tedavisi Didim Devlet Hastanesi’nde yapılan yaralı R.T.’nin şikâyetçi olmadığı şeklinde haber merkezimize bilgi ulaşmış olması. Basın, olayı takip eden vatandaşlardan bilgi toplayarak haber yapma yolunu tercih etti.

SİLAHLAR KONUŞUYOR, HERKES SUSUYOR

Aydın’ın turizm merkezi olan Didim İlçesi’nde bir silahlı saldırı oluyor, bir kişi yaralanıyor, yaralı kişi ameliyat ediliyor, hayati tehlikeyi atlatıyor, ama hiç kimseden resmi bir açıklama gelmiyor.

İlçe Emniyeti’nden resmi bir açıklama yok. Silahlı saldırıyı yaptığı belirtilen kişi taşeron firmada “amir” konumunda biri olmasına rağmen Didim Belediye Başkanlığı’ndan bir açıklama gelmiyor.

Didim Belediyesi’ni CHP’li bir başkan yönetiyor, fakat CHP Didim İlçe örgütünden de bir açıklama yok.

Kısacası, Didim’de adı belli olan bir kişi, adı belli olan birine silahlı saldırıda bulunuyor, kişi yaralanıyor, Devletin hastanesinde ameliyat ediliyor, hiç kimseden, hiçbir makamdan resmi, doyurucu bir açıklama gelmiyor. Üstelik basın mensuplarına, böyle bir olay yaşanmamışçasına, normal bir gün gibi ‘haber değeri yok’ deniliyor. Baştan sona garip bir olay!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.