Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de okullar yeni eğitim öğretim yılına hazır

EĞİTİM 06.09.2016 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3263+ kez okundu.
 

Didim’de okullar yeni eğitim öğretim yılına hazır

2016-2017 eğitim Öğretim yılına sayılı günler kala Didim’deki okullar yeni eğitimi öğretim yılına hazır hale getirildi.

AYDIN- 19 Eylül’de başlayacak olan 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına sayılı günler kala Didim’deki tüm okullar hazırlıklarını tamamladı. İlçe Genelindeki tüm okulların başta dış cephe olmak üzere tüm okullarda peyzaj ve bahçe düzenlemeleri yapılırken, iç tefrişat çalışmaları da tamamlandı. Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki anaokulu, ilkokulu, ortaokul ve Lise olmak üzere toplam 35 okul yeni eğitim öğretim yılına hazır hale geldiği öğrenilirken, öğrencilerin taşıma ve yemek ihaleleri de yapılarak sorunsuz olarak yeni eğitim sezonuna merhaba diyecek. Didim’de ise eğitim yatırımları kapsamında Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve yurdu ile yine Altınkum Mahallesinde İmam Hatip Ortaokulunun inşaatları tüm hızıyla devam ediyor.
2016-2017 eğitim Öğretim yılına sayılı günler kala Didim’deki okullar yeni eğitimi öğretim yılına hazır hale getirildi.

AYDIN- 19 Eylül’de başlayacak olan 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına sayılı günler kala Didim’deki tüm okullar hazırlıklarını tamamladı. İlçe Genelindeki tüm okulların başta dış cephe olmak üzere tüm okullarda peyzaj ve bahçe düzenlemeleri yapılırken, iç tefrişat çalışmaları da tamamlandı. Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki anaokulu, ilkokulu, ortaokul ve Lise olmak üzere toplam 35 okul yeni eğitim öğretim yılına hazır hale geldiği öğrenilirken, öğrencilerin taşıma ve yemek ihaleleri de yapılarak sorunsuz olarak yeni eğitim sezonuna merhaba diyecek.

Didim’de ise eğitim yatırımları kapsamında Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve yurdu ile yine Altınkum Mahallesinde İmam Hatip Ortaokulunun inşaatları tüm hızıyla devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.