Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de Muhtarlar Günü kutlandı

GÜNCEL 19.10.2017 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2300+ kez okundu.
 

Didim’de Muhtarlar Günü kutlandı

Her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü, Didim’de de kutlandı. Didimli muhtarlar, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

AYDIN- 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Didim Kent Meydanı’nda yapılan törene Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, oda başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve Didimli muhtarlar katıldı. Didim’de muhtarlar adına Hisar Mahalle Muhtarı Bahri Aşık ile Yeni Mahalle Muhtarı Saban Tokmak Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Efeler Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Öztürk, yaptığı konuşmada, muhtarlığın tarihçesini ve günümüzdeki konumuna değindi, muhtarların, mahalledeki vatandaş ile devlet arasında köprü olduğunu dile getirdi. Tören sonunda Didim Kaymakamı Mehmet Turköz, katılan muhtarlara birer çiçek vererek muhtarlar gününü kutladı.
Her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü, Didim’de de kutlandı. Didimli muhtarlar, Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.

AYDIN- 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Didim Kent Meydanı’nda yapılan törene Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, oda başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve Didimli muhtarlar katıldı.

Didim’de muhtarlar adına Hisar Mahalle Muhtarı Bahri Aşık ile Yeni Mahalle Muhtarı Saban Tokmak Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Efeler Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Öztürk, yaptığı konuşmada, muhtarlığın tarihçesini ve günümüzdeki konumuna değindi, muhtarların, mahalledeki vatandaş ile devlet arasında köprü olduğunu dile getirdi.

Tören sonunda Didim Kaymakamı Mehmet Turköz, katılan muhtarlara birer çiçek vererek muhtarlar gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.