Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’de MHP Meclis Üyesi partisinden istifa etti

SİYASET 06.04.2018 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3624+ kez okundu.
 

Didim’de MHP Meclis Üyesi partisinden istifa etti

Didim Belediye Meclisi'nin MHP’li Üyesi Levent Ataş CHP’ye transfer oldu.

AYDIN - 2014 yerel seçimlerinden MHP’de Didim Belediye meclis üyesi olarak 7. sırada yer bulan ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ragıp Işıklar’ın meclis üyeliğinden istifa etmesinin ardından Belediye Meclisine giren Levent Ataş, CHP’li oldu. Belediye Meclisinin Nisan ayı meclis toplantısında önce faaliyet raporuna “evet” diyerek sürpriz yapan ve ardından da Belediye encümenine seçilen Ataş’ın durumuyla ilgili olarak basın sorunlarını yanıtlayan CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, “3 gün önce partiye üye oldu; noter kanalıyla gönderdi. Parti üyeliğini de kabul ettik. Önümüzdeki günlerde bir başka isimlerle birlikte törenle rozetlerini takacağız.” dedi. MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar ise, “Önümüzdeki günlerde gereken açıklamayı yapacağız” dedi.
Didim Belediye Meclisi'nin MHP’li Üyesi Levent Ataş CHP’ye transfer oldu.

AYDIN - 2014 yerel seçimlerinden MHP’de Didim Belediye meclis üyesi olarak 7. sırada yer bulan ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ragıp Işıklar’ın meclis üyeliğinden istifa etmesinin ardından Belediye Meclisine giren Levent Ataş, CHP’li oldu. Belediye Meclisinin Nisan ayı meclis toplantısında önce faaliyet raporuna “evet” diyerek sürpriz yapan ve ardından da Belediye encümenine seçilen Ataş’ın durumuyla ilgili olarak basın sorunlarını yanıtlayan CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, “3 gün önce partiye üye oldu; noter kanalıyla gönderdi. Parti üyeliğini de kabul ettik. Önümüzdeki günlerde bir başka isimlerle birlikte törenle rozetlerini takacağız.” dedi.

MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar ise, “Önümüzdeki günlerde gereken açıklamayı yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.