Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de hırsızlar Diyanet Vakfı şubesini soydu

ASAYİŞ 27.11.2016 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1720+ kez okundu.
 

Didim’de hırsızlar Diyanet Vakfı şubesini soydu

Didim’in en büyük camisi olan Merkez Camii'nin alt kısmında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Didim Şubesine giren iki hırsız, 3 bilgisayarı alarak ortadan kayboldu.

AYDIN- Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızların yakalanması için polis çalışma başlattı. Yeni mahalle sınırları içerisindeki Merkez Camii hırsızların son yeri oldu. Caminin alt kısmında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Didim Şubesi’ne bir araçla camiye gelen hırsızlar şubede bulunan 3 adet bilgisayarı alarak ortadan kayboldu. Hırsızlık anı caminin güvenlik kameralarına yansırken, olayı fark eden Merkez Camii İmamı Mehmet Beyaz durumu polise bildirdi. Hırsızlar güvenlik kameralarınca teşhis edilirken, Camii İmamı Mehmet Beyaz kamera görüntülerini de kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşarak hırsızların yakalanması için çağrıda bulundu. Görüntülerde, otomobille camiye gelen iki kişinin, etrafı gözetleyerek odaya girdiği ve üç bilgisayarı alarak olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü. Kayıplara karışan hırsızların bulunması için Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
Didim’in en büyük camisi olan Merkez Camii'nin alt kısmında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Didim Şubesine giren iki hırsız, 3 bilgisayarı alarak ortadan kayboldu.

AYDIN- Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızların yakalanması için polis çalışma başlattı.

Yeni mahalle sınırları içerisindeki Merkez Camii hırsızların son yeri oldu. Caminin alt kısmında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Didim Şubesi’ne bir araçla camiye gelen hırsızlar şubede bulunan 3 adet bilgisayarı alarak ortadan kayboldu. Hırsızlık anı caminin güvenlik kameralarına yansırken, olayı fark eden Merkez Camii İmamı Mehmet Beyaz durumu polise bildirdi.

Hırsızlar güvenlik kameralarınca teşhis edilirken, Camii İmamı Mehmet Beyaz kamera görüntülerini de kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşarak hırsızların yakalanması için çağrıda bulundu. Görüntülerde, otomobille camiye gelen iki kişinin, etrafı gözetleyerek odaya girdiği ve üç bilgisayarı alarak olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü. Kayıplara karışan hırsızların bulunması için Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.