Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de Eren Erdem ve Vehbi Bardakçı rüzgarı

KÜLTÜR 12.08.2016 - 15:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4383+ kez okundu.
 

Didim’de Eren Erdem ve Vehbi Bardakçı rüzgarı

Didim'de bu yıl 12.'si düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali’nin konukları CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ve Yazar Vehbi Bardakçı oldu.

AYDIN- Didimli vatandaşların yoğun bir katılımın sağlandığı festivalde CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, CHP Didim İlce Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Meclis üyeleri Sevinç Karataş ve Ali Çağlar da katıldı. Festival aracılığıyla okurları yazarlarla buluşturmanın mutluluğu yaşadıklarını belirten Başkan Atabay, yazarlara değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederken, katılım plaketlerini CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ile birlikte verdi.
Didim'de bu yıl 12.'si düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali’nin konukları CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ve Yazar Vehbi Bardakçı oldu.

AYDIN- Didimli vatandaşların yoğun bir katılımın sağlandığı festivalde CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, CHP Didim İlce Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Meclis üyeleri Sevinç Karataş ve Ali Çağlar da katıldı.

Festival aracılığıyla okurları yazarlarla buluşturmanın mutluluğu yaşadıklarını belirten Başkan Atabay, yazarlara değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederken, katılım plaketlerini CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ile birlikte verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.