Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de Engelliler Haftası programı netleşti

GENEL 07.04.2018 - 18:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3121+ kez okundu.
 

Didim’de Engelliler Haftası programı netleşti

Didim ve Yöresi engelliler derneği 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda düzenleyeceği etkinliklerle ilgili bilgiler aktardı.

AYDIN - Dernek Başkanı Bedri Altıntaş 10 Mayıs’ta 1001 metre uzunluğunda ve 4004 kişinin katılacağı bir kahvaltı etkinliği yapacaklarını ve bununda bir ilk olacağını dile getirdi. 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Didim’de düzenlenecek etkinliklerle ilgili Didim ve yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş basın toplantısı düzenledi. Dernek binasında düzenlenen basın toplantısına dernek üyeleri de katıldı. Altıntaş, “10 yıldır engelli arkadaşlar için çalışıyoruz. Bu etkinliklerin amacı bu arkadaşların engelli olduğunu değil, engellendiklerini göstermektir. Süreç içerisinde yapacağımız bu etkinliklerle Didim Engelliler Festivali’nin daha etkin ve yaygın hale getirmek istiyoruz. Dolu dolu bir program hazırladık. İlk kez yapılacak olan etkinliklerimiz var. Bunu da kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları ve odaların destekleriyle gerçekleştireceğiz.” dedi. Altıntaş 10- 13 Mayıs arasında yapılacak etkinlikleri şu şekilde açıkladı: “10 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Altınkum Yalı Caddesi’nde 1001 metre uzunluğunda kahvaltı etkinliği olacak. 11 Mayıs Cuma günü Apollon Tapınağı’ndan kent meydanına kadar konvoy düzenlenecek. Ardından kent meydanında engelli vatandaşlarımızın da katıldığı gösteriler yapılacak. 12 Mayıs Cumartesi günü bayrak şöleni olacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi zeybek ekiplerinin gösterileri olacak. 13 Mayıs Pazar günü Roman dans gösterisi yapılıp ardından çekilişler ve eğlenceler düzenlenecek. 16 Mayıs’ta Altınkum Yalı Caddesi’nde Engelliler Derneği olarak çadır kurup kendimizi tanıtacağız ve farkındalık sunacağız.”
Didim ve Yöresi engelliler derneği 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda düzenleyeceği etkinliklerle ilgili bilgiler aktardı.

AYDIN - Dernek Başkanı Bedri Altıntaş 10 Mayıs’ta 1001 metre uzunluğunda ve 4004 kişinin katılacağı bir kahvaltı etkinliği yapacaklarını ve bununda bir ilk olacağını dile getirdi.

10 -16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Didim’de düzenlenecek etkinliklerle ilgili Didim ve yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş basın toplantısı düzenledi. Dernek binasında düzenlenen basın toplantısına dernek üyeleri de katıldı. Altıntaş, “10 yıldır engelli arkadaşlar için çalışıyoruz. Bu etkinliklerin amacı bu arkadaşların engelli olduğunu değil, engellendiklerini göstermektir. Süreç içerisinde yapacağımız bu etkinliklerle Didim Engelliler Festivali’nin daha etkin ve yaygın hale getirmek istiyoruz. Dolu dolu bir program hazırladık. İlk kez yapılacak olan etkinliklerimiz var. Bunu da kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları ve odaların destekleriyle gerçekleştireceğiz.” dedi.

Altıntaş 10- 13 Mayıs arasında yapılacak etkinlikleri şu şekilde açıkladı:

“10 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Altınkum Yalı Caddesi’nde 1001 metre uzunluğunda kahvaltı etkinliği olacak. 11 Mayıs Cuma günü Apollon Tapınağı’ndan kent meydanına kadar konvoy düzenlenecek. Ardından kent meydanında engelli vatandaşlarımızın da katıldığı gösteriler yapılacak. 12 Mayıs Cumartesi günü bayrak şöleni olacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi zeybek ekiplerinin gösterileri olacak. 13 Mayıs Pazar günü Roman dans gösterisi yapılıp ardından çekilişler ve eğlenceler düzenlenecek. 16 Mayıs’ta Altınkum Yalı Caddesi’nde Engelliler Derneği olarak çadır kurup kendimizi tanıtacağız ve farkındalık sunacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.