Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de engelli yaşamı kolaylaştı

GÜNCEL 09.08.2018 - 19:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3320+ kez okundu.
 

Didim’de engelli yaşamı kolaylaştı

Aydın'ın Didim ilçesinde, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için şarj istasyonu üniteleri şehrin belirlenen yerlerine konuldu.

AYDIN- Didim’de yaşayan ve yazın ilçeye tatil amaçlı gelen engellilerin gündelik yaşamlarını kolaylaştırma adına gerekli olan şarj istasyonları, Didim Belediyesi’nce belirlenen yerlere konuldu. Engelli şarj istasyonlarıyla ilgili olarak Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ile birlikte basına bilgiler veren Başkan Atabay, Didim’in engelli dostu bir kent olduğunu ifade etti. Başkan Atabay sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim esas itibariyle iki sözümüz vardı; biri engelsiz plajımı diğeri şarj istasyonuydu. Plajımızı açtık, buradan öncelik engellilerimiz. Bu şarj istasyonunu deneme için yaptık. Sonra ilçemiz genelinde yerleştik. İki Altınkum’da bir Akbük’te bir tanesi Apollon Tapınağı’ndaki Eskiköy’de biri de Mavişehir’de. Geri dönüşleri olumlu oldu. Seneye plajı biraz daha son teknolojik ürünlerle destekleyeceğiz. Biz mutluyuz, onlar da mutlu. Yeter ki insanlarımız şehir içinde engel çıkarmasınlar ve onlara engel olmasınlar.” Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, bu yıl engelliler adına güzel işler yapıldığını ve yapılan her çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Altıntaş, “Bu çalışmalar engelliler için yapılınca daha da güzel oldu. Engelsiz plajı açtık, denizi görmeyenler bu yıl da denizi gördü. Bu da bizim için apayrı bir çalışma oldu. Şu an değişik bölgelerde şarj istasyonu konuldu. İlerleyen zamanlarda diğer yerlere de koyulacak. Bu hizmet bizi çok mutlu etti” dedi.
Aydın'ın Didim ilçesinde, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için şarj istasyonu üniteleri şehrin belirlenen yerlerine konuldu.

AYDIN- Didim’de yaşayan ve yazın ilçeye tatil amaçlı gelen engellilerin gündelik yaşamlarını kolaylaştırma adına gerekli olan şarj istasyonları, Didim Belediyesi’nce belirlenen yerlere konuldu. Engelli şarj istasyonlarıyla ilgili olarak Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ile birlikte basına bilgiler veren Başkan Atabay, Didim’in engelli dostu bir kent olduğunu ifade etti.

Başkan Atabay sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim esas itibariyle iki sözümüz vardı; biri engelsiz plajımı diğeri şarj istasyonuydu. Plajımızı açtık, buradan öncelik engellilerimiz. Bu şarj istasyonunu deneme için yaptık. Sonra ilçemiz genelinde yerleştik. İki Altınkum’da bir Akbük’te bir tanesi Apollon Tapınağı’ndaki Eskiköy’de biri de Mavişehir’de. Geri dönüşleri olumlu oldu. Seneye plajı biraz daha son teknolojik ürünlerle destekleyeceğiz. Biz mutluyuz, onlar da mutlu. Yeter ki insanlarımız şehir içinde engel çıkarmasınlar ve onlara engel olmasınlar.”

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, bu yıl engelliler adına güzel işler yapıldığını ve yapılan her çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Altıntaş, “Bu çalışmalar engelliler için yapılınca daha da güzel oldu. Engelsiz plajı açtık, denizi görmeyenler bu yıl da denizi gördü. Bu da bizim için apayrı bir çalışma oldu. Şu an değişik bölgelerde şarj istasyonu konuldu. İlerleyen zamanlarda diğer yerlere de koyulacak. Bu hizmet bizi çok mutlu etti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.