Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’de deniz ve güneş keyfi devam ediyor

RESMİ İLAN 20.08.2016 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 57306+ kez okundu.
 

Didim’de deniz ve güneş keyfi devam ediyor

Hava sıcaklığının yaz değerlerinde geçtiği Didim’de sıcak havadan bunalan tatilciler soluğu deniz kenarında alıyor. Yerli ve Yabancı turistler başta Altınkum olmak üzere halk plajlarında serinliyor.

AYDIN- Didim’de hava sıcaklıkları 35 derece dolayında seyrederken son günlerde etkili olan nem dolayısıyla da hissedilen sıcaklık daha artıyor. Sıcak havalardan bunalan yerli ve yabancı tatilciler serinlemek için kendilerini deniz kenarına atıyor.  Başta Altınkum Plajı olmak üzere diğer halk plajları da serinlemek isteyenlerle dolup taşarken, sabahın erken saatlerinde plaja gelen vatandaşlar ise serinlemek için kendilerini Didim’in masmavi sularına bıraktıkları görüldü. Kimi tatilciler güneşte kalarak bronzlaşmayı tercih ederken kimileri de su sporları yaparak tatilin tadını çıkardıkları görüldü. Ağustos ayındaki yaşanan yoğunluğu bayramda da sürmesi beklenirken 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Didim’e tatilci akını yaşanması bekleniyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay mevcut koşullarda Ağustos  ayında Didim’de hareketliliğin devam ettiğini 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin esnafa can suyu olacağını söyledi.  
Hava sıcaklığının yaz değerlerinde geçtiği Didim’de sıcak havadan bunalan tatilciler soluğu deniz kenarında alıyor. Yerli ve Yabancı turistler başta Altınkum olmak üzere halk plajlarında serinliyor.

AYDIN- Didim’de hava sıcaklıkları 35 derece dolayında seyrederken son günlerde etkili olan nem dolayısıyla da hissedilen sıcaklık daha artıyor. Sıcak havalardan bunalan yerli ve yabancı tatilciler serinlemek için kendilerini deniz kenarına atıyor.  Başta Altınkum Plajı olmak üzere diğer halk plajları da serinlemek isteyenlerle dolup taşarken, sabahın erken saatlerinde plaja gelen vatandaşlar ise serinlemek için kendilerini Didim’in masmavi sularına bıraktıkları görüldü. Kimi tatilciler güneşte kalarak bronzlaşmayı tercih ederken kimileri de su sporları yaparak tatilin tadını çıkardıkları görüldü.

Ağustos ayındaki yaşanan yoğunluğu bayramda da sürmesi beklenirken 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Didim’e tatilci akını yaşanması bekleniyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay mevcut koşullarda Ağustos  ayında Didim’de hareketliliğin devam ettiğini 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin esnafa can suyu olacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.