Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de demokrasi nöbetinde şehitler için lokma hayrı

EKONOMİ 10.08.2016 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3855+ kez okundu.
 

Didim’de demokrasi nöbetinde şehitler için lokma hayrı

15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne bağlı bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenilen başarısız asker darbe girişiminin ardından Ülke genelinde başlatılan demokrasi nöbeti Didim’de sürdürülüyor.

AYDIN- 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne bağlı bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenilen başarısız asker darbe girişiminin ardından Ülke genelinde başlatılan Demokrasi Nöbeti Didim’de sürdürülüyor. Kent Meydanında sürdürülen demokrasi nöbetine İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yöneticileri, kamu kurumları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Demokrasi nöbetinde İlçe müftülüğü personelince darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden sivil vatandaşlar ile güvenlik güçleri için Kuran-ı Kerim okundu; ardından dualar edildi. Ardından nöbete katılan vatandaşlara Didim Halk Eğitim Merkezi şehitler için lokma hayrında bulunuldu.
15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne bağlı bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenilen başarısız asker darbe girişiminin ardından Ülke genelinde başlatılan demokrasi nöbeti Didim’de sürdürülüyor.

AYDIN- 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütüne bağlı bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenilen başarısız asker darbe girişiminin ardından Ülke genelinde başlatılan Demokrasi Nöbeti Didim’de sürdürülüyor. Kent Meydanında sürdürülen demokrasi nöbetine İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yöneticileri, kamu kurumları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Demokrasi nöbetinde İlçe müftülüğü personelince darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden sivil vatandaşlar ile güvenlik güçleri için Kuran-ı Kerim okundu; ardından dualar edildi. Ardından nöbete katılan vatandaşlara Didim Halk Eğitim Merkezi şehitler için lokma hayrında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.