Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de 24. Barış Şenlikleri düzenlendi

GÜNCEL 02.09.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3985+ kez okundu.
 

Didim’de 24. Barış Şenlikleri düzenlendi

Didim’de bu yıl 24. Kez düzenlenen Didim Barış Şenlikleri'nin renkli görüntülere sahne olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla birleştirilen festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü, Yunus Ali ve Orkestrasın sahne performansı ile başladı. 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü ise Cumhuriyet Meydanı’nda saat 18:00’de Didim Sanat Platformu Sergisi düzenlenirken, aynı günün akşamında saat: 21.00’da Kardeş Türküler konseri düzenlendi. On Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Kardeş Türküler‘in kendilerine has yorumuyla seslendirdikleri türküler, büyük beğeni topladı. Konserin bitmesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, Kardeş Türküler ekibine çiçek takdim etti. 24. Barış Şenlikleri 1 Eylül’de düzenlenen programlarla devam etti. İlçemiz Altınkum Yalı Caddesi’nde 13:00-17:00 saatleri arasında “Çocuklar Barışı Çiziyor” etkinliği düzenlendi. Birbirinden güzel resimlerin yapıldığı etkinliğe ilgi büyük oldu. Programın devamında DAHOT Uluslararası Halk Oyunları Gösterileri düzenlendi. CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynel Şener, E. Öznur Gündoğdu, Yusuf Deveci, Belediye Meclis Üyeleri CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Didimli vatandaşların katılımı ile Barış Yürüyüşü gerçekleşti. Altınkum Yalı Caddesi Poseidon Heykeli konumundan Aytepe konumuna kadar süren yürüyüş sonrası Barış Meşalesi yakıldı ve Barış güvercini uçuruldu. 24.Barış Şenlikleri etkinlikleri Altınkum Sahili’nde düzenlenen Figen Biricik Konseri ile sonra erdi.  
Didim’de bu yıl 24. Kez düzenlenen Didim Barış Şenlikleri'nin renkli görüntülere sahne olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla birleştirilen festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü, Yunus Ali ve Orkestrasın sahne performansı ile başladı.

31 Ağustos 2019 Cumartesi günü ise Cumhuriyet Meydanı’nda saat 18:00’de Didim Sanat Platformu Sergisi düzenlenirken, aynı günün akşamında saat: 21.00’da Kardeş Türküler konseri düzenlendi. On Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Kardeş Türküler‘in kendilerine has yorumuyla seslendirdikleri türküler, büyük beğeni topladı. Konserin bitmesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, Kardeş Türküler ekibine çiçek takdim etti.

24. Barış Şenlikleri 1 Eylül’de düzenlenen programlarla devam etti. İlçemiz Altınkum Yalı Caddesi’nde 13:00-17:00 saatleri arasında “Çocuklar Barışı Çiziyor” etkinliği düzenlendi. Birbirinden güzel resimlerin yapıldığı etkinliğe ilgi büyük oldu. Programın devamında DAHOT Uluslararası Halk Oyunları Gösterileri düzenlendi.

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynel Şener, E. Öznur Gündoğdu, Yusuf Deveci, Belediye Meclis Üyeleri CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Didimli vatandaşların katılımı ile Barış Yürüyüşü gerçekleşti. Altınkum Yalı Caddesi Poseidon Heykeli konumundan Aytepe konumuna kadar süren yürüyüş sonrası Barış Meşalesi yakıldı ve Barış güvercini uçuruldu.

24.Barış Şenlikleri etkinlikleri Altınkum Sahili’nde düzenlenen Figen Biricik Konseri ile sonra erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.