Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DidiMaraton hazırlıkları sürüyor

SPOR 05.09.2018 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4175+ kez okundu.
 

DidiMaraton hazırlıkları sürüyor

Didim'de 29/30 Eylül tarihlerinde koşulacak olan Aydın’ın ilk yarı maratonu 'DidiMaraton' için hazırlıklar devam ediyor.

AYDIN- 29/30 Eylül tarihlerinde koşulacak olan Aydın’ın ilk yarı maratonu 'DidiMaraton' için hazırlıklar devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 2 Eylül’de 6.'sı gerçekleştirilen 'İzmir 9 Eylül Yarı Maratonu’na katıldı. Etkinliği yerinde görmek ve tanıtım çalışmalarını genişletmek amacıyla İzmir’e giden Başkan Atabay, sporcuları Didim’e davet etti. Koşuya katılan önceki dönem İzmir Milletvekilleri’nden Mustafa Balbay’ı bitiş çizgisinde karşılayan Başkan Atabay, Balbay’dan Didim Yarı Maratonu'na destek sözü aldı. Etkinlik sonrası başarılı sporculara ödül veren Atabay, “Sporun birleştiriciliğini ve kente kattığı değerleri burada da gördük. Bizler düzenleyeceğimiz etkinlikte, üzerine neler ekleyebiliriz bunu yerinde değerlendirmek için geldik. Güzel dostluklar ve yeni bilgilerle dönüyoruz. Misafirperverliklerinden ve verdikleri değerli bilgilerden ötürü İzmir Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Hilmiye Çarıkçı, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ganime Nalbantoğlu ve Spor Tesisleri Şube müdürü Sezer Çiçek’e teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliği düzenleyen, emek sarf eden tüm ekibi, koşan bütün yarışmacıları canı gönülden tebrik ediyor, herkesi Didim’deki yarışlara da bekliyoruz” dedi.
Didim'de 29/30 Eylül tarihlerinde koşulacak olan Aydın’ın ilk yarı maratonu 'DidiMaraton' için hazırlıklar devam ediyor.

AYDIN- 29/30 Eylül tarihlerinde koşulacak olan Aydın’ın ilk yarı maratonu 'DidiMaraton' için hazırlıklar devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 2 Eylül’de 6.'sı gerçekleştirilen 'İzmir 9 Eylül Yarı Maratonu’na katıldı. Etkinliği yerinde görmek ve tanıtım çalışmalarını genişletmek amacıyla İzmir’e giden Başkan Atabay, sporcuları Didim’e davet etti.

Koşuya katılan önceki dönem İzmir Milletvekilleri’nden Mustafa Balbay’ı bitiş çizgisinde karşılayan Başkan Atabay, Balbay’dan Didim Yarı Maratonu'na destek sözü aldı. Etkinlik sonrası başarılı sporculara ödül veren Atabay, “Sporun birleştiriciliğini ve kente kattığı değerleri burada da gördük. Bizler düzenleyeceğimiz etkinlikte, üzerine neler ekleyebiliriz bunu yerinde değerlendirmek için geldik. Güzel dostluklar ve yeni bilgilerle dönüyoruz. Misafirperverliklerinden ve verdikleri değerli bilgilerden ötürü İzmir Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Hilmiye Çarıkçı, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ganime Nalbantoğlu ve Spor Tesisleri Şube müdürü Sezer Çiçek’e teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliği düzenleyen, emek sarf eden tüm ekibi, koşan bütün yarışmacıları canı gönülden tebrik ediyor, herkesi Didim’deki yarışlara da bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.