Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Ziraat Odası’nda başkan değişti

GÜNCEL 06.02.2019 - 19:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3755+ kez okundu.
 

Didim Ziraat Odası’nda başkan değişti

Sarı listeyle seçime giren Hilmi Yıldırım odanın yeni başkanı oldu.

AYDIN - Didim Ziraat Odası seçimleri yapıldı. 3 listenin yarıştığı seçimleri Efeler Mahalle delegesi olarak sarı liste ile giren Hilmi Yıldırım kazandı. Didim Ziraat Odası’nın oda meclis ve yönetim kurulu seçimleri oda binasında yapıldı. Genel kurulun divan başkanlığını Efeler Ziraat Odası başkanı Mehmet Kendirlioğlu yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündeme geçildi. Gündemde yer alan faaliyet raporu okundu. Odanın 2019 yılı tahmini bütçesi açıklanırken, bütçe 229,500 TL olarak denk bütçe şeklinde oy birliğiyle kabul edildi. 16 delegesi olan Didim Ziraat Odası’nın seçimlerinde 3 liste yarıştı. Mevcut oda başkanı ve Çamlık Delegesi Bahattin Gökdemir beyaz, Yeni Mahalle delegesi Yılmaz Öz mavi ve Efeler Mahallesi delegesi Hilmi Yıldırım sarı liste ile seçimlere katıldı. Yapılan oylama neticesinde, sarı liste ile seçim giren Hilmi Yıldırım 9, beyaz liste ile giren Mevcut Başkan Bahattin Gökdemir 1 ve Mavi liste ile giren Yılmaz Öz 6 oy aldı. Sarı liste ile seçimi kazanan Hilmi Yıldırım’ın odanın yeni yönetim kurulu başkanı olmasına kesin gözüyle bakılırken, listede şu isimler yer aldı: Murat Özcan, Abdurrahman Güzel, Uğur Yönel, Bedir Nazlı, Mehmet Konya, İbrahim Ökmen, Günay Yavaş, Kerim Çepkin, Mehmet sığırcı, Bahattin Gökdemir, Yalçın Çanak, Özgür Tartan, Aydın Taşyumru. Seçim sonrası Hilmi Yıldırım tebrikleri kabul etti. Oda seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeni meclis üyeleri ilk toplantısında oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile oda meclis başkanının kendi arasında seçecek.  
Sarı listeyle seçime giren Hilmi Yıldırım odanın yeni başkanı oldu.

AYDIN - Didim Ziraat Odası seçimleri yapıldı. 3 listenin yarıştığı seçimleri Efeler Mahalle delegesi olarak sarı liste ile giren Hilmi Yıldırım kazandı.

Didim Ziraat Odası’nın oda meclis ve yönetim kurulu seçimleri oda binasında yapıldı. Genel kurulun divan başkanlığını Efeler Ziraat Odası başkanı Mehmet Kendirlioğlu yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündeme geçildi. Gündemde yer alan faaliyet raporu okundu. Odanın 2019 yılı tahmini bütçesi açıklanırken, bütçe 229,500 TL olarak denk bütçe şeklinde oy birliğiyle kabul edildi.

16 delegesi olan Didim Ziraat Odası’nın seçimlerinde 3 liste yarıştı. Mevcut oda başkanı ve Çamlık Delegesi Bahattin Gökdemir beyaz, Yeni Mahalle delegesi Yılmaz Öz mavi ve Efeler Mahallesi delegesi Hilmi Yıldırım sarı liste ile seçimlere katıldı.

Yapılan oylama neticesinde, sarı liste ile seçim giren Hilmi Yıldırım 9, beyaz liste ile giren Mevcut Başkan Bahattin Gökdemir 1 ve Mavi liste ile giren Yılmaz Öz 6 oy aldı.

Sarı liste ile seçimi kazanan Hilmi Yıldırım’ın odanın yeni yönetim kurulu başkanı olmasına kesin gözüyle bakılırken, listede şu isimler yer aldı:

Murat Özcan, Abdurrahman Güzel, Uğur Yönel, Bedir Nazlı, Mehmet Konya, İbrahim Ökmen, Günay Yavaş, Kerim Çepkin, Mehmet sığırcı, Bahattin Gökdemir, Yalçın Çanak, Özgür Tartan, Aydın Taşyumru.

Seçim sonrası Hilmi Yıldırım tebrikleri kabul etti. Oda seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeni meclis üyeleri ilk toplantısında oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile oda meclis başkanının kendi arasında seçecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.